Per. Nis 18th, 2024

Defne Samyeli’nin Mimiksiz Kızı Sosyal Medyayı Sallıyor
29 Mart 2015 Pazar 13:18
Samyeli’nin, bakışları ve yüzündeki mimiksiz ifadeleri yüzünden eleştirilen kızı Deren Talu, paylaştığı fotoğraflar ile beğeni rekoru kırıyor.

Defne Samyeli ve kızı Deren Talu birlikte çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Haber ortamından sıkıldığını söyleyen Defne Samyeli, yakında albüm çıkarak. Defne Samyeli şu sıralar albüm çalışmalarıyla birlikte bütün enerjisini kızı Deren Talu’nun mankenlik serüveninde başarılı olması için harcıyor.

GÜZELLİĞİ İLE GÖZ DOLDURUYOR

Deren, tıpkı annesi gibi genç yaşında mankenlik yapmaya başladı. İlk zamanlarda özellikle bakışları ve yüzündeki mimiksiz ifadeler eleştiri konusu olan Talu, zamanla kendisini geliştirdi.

BAKIŞ VE MİMİKLERİ OLAY OLMUŞTU

Göz dolduran güzelliğiyle bilinen Talu boyu ve fiziğiyle olduğu gibi bakışlarıyla, mimikleriyle de ilgi çekmeye başladı. Deren Talu mankenlik hayatında gösterdiği başarıyla her anlamda eski manken olan annesi Defne Samyeli’yi geride bıraktı.

Defne Samyeli ve kızı Deren Talu Deren Talu resim Deren Talu resimler Deren Talu resimleri Deren Talu resimlerii Deren Talu resimleriii

 

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”