Per. Mar 28th, 2024

2015 AÖF Bahar Dönemi Final Sınavı Ne Zaman? – 2015 AÖF Bahar Dönemi Final Sınavı Sınava Giriş Belgeleri Ne Zaman Açıklanacak?

AÖF dönem sonu sınav tarihleri ne zaman yapılacak? Eskişehir Anadolu Üniversitesi öğrencileri için hazırladığımız bu haberde 2015 bahar dönemi sınav tarihlerini ve sınav sonuçlarını açıkladık. Açıköğretim Üniversitesi ile ilgili son gelişmeleri öğrenmek için haberimize bakmanız yeterlidir. İşte 2015 Bahar dönemi sınav tarihleri ve ara sınav sonuçları sorgulama ekranı.
AÖF dönem sonu sınavlarının hangi tarihlerde olacağını merak ediyorsanız haberimizden öğrenebilirsiniz. Her yıl bu dönemlerde yapılan bahar sınav tarihleri bu kez biraz değişti. Üniversiteden yapılan açıklamaya göre Bahar Dönemi sınav tarihleri Milletvekili Genel Seçimleri nedeni ile değişikliğe uğradı. Aöf sınav tarihlerine haberimizden erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca geçtiğimiz 18 -19 Nisan tarihlerinde yapılan ara sınav sonuçlarına da verdiğimiz linkten giriş yaparak öğrenmek mümkün. İşte AÖF Bahar Dönemi sınav tarihleri ve sınav sonuçları sorgulama ekranı.

AÖF ARA SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA

2015 AÖF SINAV TAKVİMİ

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Akademik Takviminde, 7 Haziran’da yapılacak Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla değişiklik yapıldı. Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, seçimler nedeniyle İktisat ve İşletme Fakültelerinin akademik takviminde değişikliğe gidildiği bildirildi.

Bahar dönemi kayıt yenileme, ekle-sil internet başvuru ve kayıt tarihlerinin 23 Şubat-4 Mart, mazeretli kayıt süresinin ise 3-4 Mart
olarak belirlendiği duyurulan açıklamada, “Af kapsamında kayıt 23 Şubat-1 Mart, mazeretli kayıt 28 Şubat-1 Mart, af ders ekleme 3-4 Mart, af ders ekleme mazeretli kayıtlar 4 Mart’a yapılacak. Bahar dönemi ara sınavı 18-19 Nisan, dönem sonu sınavı 23-24 Mayıs, tek ders sınavı ise 27 Haziran’da gerçekleştirilecek” ifadesi kullanıldı.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”