Pts. Mar 18th, 2024

Whatsapp’ta Nasıl Sohbet Edilir
Bazı İnternet sitelerinde Ankara Whatsapp telefon numaraları kategorinde Ankara geneli ziyaretçileri için bay arkadaş arayan ya da bayan arkadaş arayan Bayan Arkadaşlık Sitesi ziyaretçileri ilanları yer almaktadır. Bu Sitelerde Açılan ilanlarda kimlik bilgilerinizden ziyade kendinizden  bahsetmenizi Telefon  numarası gibi özel bilgilerinizi  kesinlikle paylaşmamanızı öneriyoruz. Keza bu tarz ilanlar çok daha fazla incelenmektedirler. İlanınızı açmadan önce mevcut ilanları inceleyebilir, kendinize uygun bulduğunuz ilanlara ilanda belirtilen şekilde (ilanda belirtilmemiş ise ilanın hemen altında yer alan CEVAPLA butonuna tıklayarak) iletişim kurabilir, son olarak kendi ilanınızı oluşturarak diğer ziyaretçilerin de size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bayan arkadaşlık sitesi olarak önerilen ilan şekli; kimlik bilgilerinin mümkün olduğunda az olduğu ve iletişim olarak telefon numaralarının ilk ilanda verilmemesidir. İlanınıza dönüş yapan ziyaretçilerin mesajlarını okuduktan sonra verilen yanıtlarda yer alan mail adresleri aracılığı ile tüm ziyaretçilere açık olmadan telefon numaranızı paylaşabilirsiniz. Ancak numaralı ilanlarda aksi bir istek olmadığı sürece onaylanarak yayınlanmaktadırlar. Argo vb içerik olmadığı taktirde bayan arkadaşlık sitesine kolayca ilanınızı bırakabilirsiniz, aksi şekillerde rencide edici içerikli arkadaşlık ilanları kesinlikle sistem onayından geçmemektedir.

Bayan Arkadaşlık Sitesi; verilen ilanlara yanıt vermenin, yeni ilan eklemenin ya da arkadaş aramanın en kolay yoludur. Hiçbir üyelik ya da onay süreci gerektirmeden tüm ilanlara ulaşabilir ya da kendi ilanınızı yayınlayabilirsiniz.

 

Bu site kesinlikle ilan sitesi degildir. Acıklamalar sadece Bilgi Amaclıdır. 

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”