Cum. Nis 19th, 2024

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Iğdır Belediye Meydanı’nda halkla buluşacak. Erdoğan, daha sonra Iğdır Valiliği’ni ziyaret edecek.

-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum’da Valiliği ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra İstasyon Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9’uncu Kolordu ve Garnizon Komutanlığını ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Japonya-Türkiye Dostluğu’nun 125. Yılı Anma Etkinliklerine katılmak için Japonya’ya gidecek.

3- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kırıkkale’de halka hitap edecek.

– Başbakan Davutoğlu, Elmadağ, Altındağ, Keçiören, Yenimahalle, Etimesgut, Sincan ve Polatlı’da düzenlenecek mitinglere katılacak.

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars, Sinop ve Şanlıurfa’da partisince düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek.

5- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Cizre AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret edecek, Kumçatı beldesinde seçim çalışması gerçekleştirecek.

6- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Trakya illerinde düzenlenecek mitinglere iştirak edecek.

7- Yemen’deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

8- Suriye’deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

9- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak’taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

10- Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Gazze’de temaslarda bulunacak. Steinmeier, Alman Kalkınma Bankası tarafından finanse edilen “Balıkçılar Odası Projesi”nin açılışına katılacak.

11-Uyuşmazlık Mahkemesinin 70. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Başkan Serdar Özgüldür ve beraberindeki heyet, Anıtkabir’i ziyaret edecek.

12- PTT 1. Lig play-off yarı final rövanşında Albimo Alanyaspor ile Samsunspor, Adana Demirspor ile Antalyaspor karşılaşacak.

13- Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final ikinci maçında Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka, Ülker Sports Arena’da karşı karşıya gelecek.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”