Sal. Nis 23rd, 2024

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen Adıyaman mitingi, İstanbul 2. bölgede halkla buluşma programı ve Mersin mitinginde halka hitap edecek.

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ensar Vakfı Sakarya Şubesini ziyaret edecek, Arifiye Kültür Merkezi’nde STK ve muhtarlarla bir araya gelecek, Adapazarı Gençlik Şöleni’nde bulunacak.

3- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa’da DAEŞ ile Mücadele Uluslararası Koalisyonu Küçük Grup Bakanlar Toplantısı’na iştirak edecek.

4- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Sibel Siber, KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Toçay ile bir araya gelecek.

5- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince İstasyon Meydanı ve Belediye Meydanında düzenlenecek mitinglerde konuşacak.

6- Yemen’deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

7- Suriye’deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

8- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak’taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

9- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Bursaspor’un teknik direktörleri ve takım kaptanları basın toplantısında bir araya gelecek.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”