Per. Nis 18th, 2024

TAKSİM PATLAMA ANI KAMERADA İZLE

taksim patlamaTürk yetkiliden ‘İstiklal saldırısı’ ile ilgili açıklama: İlk bulgular PKK’yı işaret ediyor
Uluslararası haber ajansı Reuters’a konuşan bir Türk yetkili, İstiklal Caddesi’ndeki saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.taksim patlama anı

TAKSİM PATLAMA ANI TIKLA İZLE

taksim patlamaTürk yetkiliden ‘İstiklal saldırısı’ ile ilgili açıklama: İlk bulgular PKK’yı işaret ediyo
Adı açıklanmayan üst düzey güvenlik yetkilisi, ilk bulguların, terör örgütü PKK ya da bağlantılı bir grubu işaret ettiğini belirtti.

Olayla ilgili ilk kareler
“KORKUDAN PATLATTI”

taksim_deki_patlama_ani_kameralara_boyle_yansiditaksim-patlama-aniYetkili, Reuters’a yaptığı açıklamada, “İstiklal caddesindeki saldırıyı ilk belirlemelere göre PKK ya da PKK’nın desteklediği örgütlerden biri gerçekleştirdi” dedi ve ekledi:

“Kimliğini belirlemeye ilişkin çalışmalar sürüyor. İlk belirlemelerimize göre söz konusu saldırgan hedeflediği noktaya ulaşamadan polisten korktuğu için bombayı

patlattı. Hedefi daha kalabalık bir yeri ve saati belirlemekti. Ancak panikle hedeflediği yerden önce saldırıyı gerçekleştirdiğini düşünüyoruz.”

YENİ SALDIRI UYARISI

taksim-patlama-anitaksim_deki_patlama_ani_kameralara_boyle_yansidi Yetkili PKK’nın “agresif bir şekilde” Nevruz döneminde saldırılar gerçekleştirmeyi hedeflediğini belirterek, “Buna yönelik girişim ve hazırlıklar olduğunu biliyoruz. Bu dönemde yeni saldırılar gerçekleştirilebilir. Biz de agresif şekilde ve sert önlemlerle bu saldırıları engellemeye çalışıyoruz” dedi.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”