Cum. Nis 19th, 2024

Merhabalar. Sitede istedim ki benim gibi eşsiz ve güzel bir o kadarda şans dolu bir aşk hikayesi yer alsın. Bu yüzden sizlerle hayatımın aşkını paylaşmak istiyorum. Henüz daha ilk okula giderken sevda ile tanısmıstık. o kadar net hatırlamasamda şu an yüzüne baktıgımda yine o aynı masum ve temiz yüzü görmeye devam ediyorum.

O zamanlar tabi okullarımız hep aynı aynı sınıftayız. Ama ben utangaclıgımdan dolayı bir türlü konusamıyorum edemiyorum. Derken zaman hızla geçiyor tabii ki. Biz liseye adım attık. Sevda da gayet alımlı ve güzel oldugu için çevresinde hemen erkekler dolusuyordu tanısmak isteyenler tabiki oluyordu. benimle de aynı şekilde ama benim gözüm sevda dan başkasını görmez olmuştu. En sonunda sevda ile konuşmaya karar verdim.

Ve tüm cesaretimi toplayıp onun yanına gittim. Meğersem sevda onu hep göz hapsinde tuttugumu anlamış ve o da benden hoşlanıyormuş hep benim tanışmamış beklemiş. Bunları duyunca tabi sevdigim kızın agzından duyunca insan tahmin edersiniz ki daha bir mutlu oluyor hayata pozitif bakmaya başlıyor.. Biz lise de öss ye hazırlanırken sanki bir ayrılık olacakmış gibi hissettik. Çünki benim derslerim pek iyi değildi. Ama sevda çok çalışkan bir öğrenciydi. Ama sırf sevdigim kız universitelere başka şehirlere yalnız bensiz gitmesin diye başladım harıl harıl calısmaya. son 2 ay kalmıştı öss ye ama. inancım tamdı. öss ye girdik. ikimizinde gayet güzel geçti. Hep dualar ediyordum aynı yeri kazanalım diye. Çünki tercihlerimiz bire bir aynıydı. ve ikimizinde 1. tercihi olan Konya universiteyi kazanmıştık.

Universitemizi 4 senede bitirip tekrar istanbula geri döndük. Ben mecbur olarak kısa dönem askerlige gitmek zorundaydım. askere gittim. Ve Sevdamda beni tabii ki büyük bir sadakat ve sevgiyle bekledi. Onun gibi mükemmel bir eşim oldugu için çok şanslıyım 🙂 Evet ondan sonra tabii ki askerden gelir gelmez hiç uzatmadan birer arayla nişan ve evliligimizi yaptık. Şuan 2 yaşında erkek cocugumuz var. herkeze böyle inanclı sadakatlı ve sevgi dolu bir ömür boyu bir evlilik diliyorum. Allah herkese kısmet etsin. Şunu unutmayın ki bu hayatta herşey kısmet ve şansa dayalıdır. Ötesini sakın ola kovalamayın…

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”