Per. Mar 28th, 2024

Bursa’da, fuarlarda ve alışveriş merkezlerinde tanıtım mankenliği de yapan üniversite öğrencisi Nermin Erçin, oturduğu apartmanının beşinci katında merdiven boşluğu penceresinden atlayarak intihar etti…

Bursa’da, fuarlarda ve alışveriş merkezlerinde tanıtım mankenliği de yapan üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Nermin Erçin, ikinci katında oturduğu apartmanının beşinci katında merdiven boşluğu penceresinden aşağıya atarak yaşamına son verdi.

Evde yapılan incelemede uyuşturucu madde ve uyuşturucu bağımlılarının kullandığı aparatlar bulunurken, Nermin Erçin’in intiharından önce tartıştığı ve uyuşturucu maddeyi getirdiği iddia edilen erkek arkadaşı T.T. gözaltına alındı.

-OLAY–

Olay, dün saat 23.45 sıralarında, üniversite öğrencilerin yoğun olarak kaldığı merkez Nilüfer İlçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Datça Sokak’taki apartmanda meydana geldi. Bursa’daki Plato Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi olan, fuarlarda ve alışveriş merkezlerinde tanıtım mankenliği yapan Nermin Erçin, apartmanın ikinci katındaki kirada oturduğu daireye, arkadaşlarıyla eğlenirken bir süreden beri birlikte olduğu sınıf arkadaşı T.T. de geldi.

İddiaya göre, T.T.’nin getirdiği bir tür sentetik uyuşturucu olan metafetamin alan genç kız, uyuştucunun etkisiyle binanın 5’inci katına çıkıp, merdiven boşluğunda bulunan aydınlatma penceresinden atladı. Birinci kat teras bölümüne düşerek ağır yaralanan Erçin, kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç kızın arkadaşları, acı haberle gözyaşına boğuldu.

Polis tarafından Nermin Erçin’in kaldığı dairede yapılan aramada, uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanmaya yarayan aparatlar bulundu. Nermin Erçin’in gözaltına alınan erkek arkadaşı T.T.’nin poliste verdiği ilk ifadesinde, ‘Nermin, uzun süreden beri bunalımdaydı. Olay akşamı birlikte uyuşturucu aldık. Sonra bir anda koşarak binanın üst katlarına çıktı. Ben de uyuşturucunun etkisindeydim. Korkup kaçtım’ dediği öğrenildi.

Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturmayı sürdürüyor. Gözaltına alınan T.T. sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Nermin Erçin nermin-5-inci-kattan-olume-atladi_878734

Nermin Erçin resim

Nermin Erçin

Nermin Erçin--5-inci-kattan-olume-atladi_281063

Nermin Erçin-universiteli-nermin-5-inci-kattan-olume-atladi_281063

-OLAY--

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”