Cum. Nis 19th, 2024

Hakeme saldıran taraftar ilk kez konuştu

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan’a saldıran 17 yaşındaki O.M. ilk kez konuştu.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan’a yumruk atan 17 yaşındaki O.M. serbest bırakıldıktan sonra ilk kez Derin Futbol‘a konuştu.

Çok özel açıklamlarda bulunan O.M ‘ Volkan Bayarslan kazaya kurban gitti’ dedi.

O.M Derin Futbol‘a verdiği özel röportajda şu ifadeleri kullandı;

TRABZON’UN HAKKI YENİYOR

Pişmanım. Olayları düşününce insan öfkesine yenik düşüyor. Niye hep Trabzon’un hakkı yeniyor. Niye Fenerbahçe’nin hakkı yenmiyor. Bir kere de Fenerbahçe’nin hakkı yensin ki onlar itiraz etsin. fenerbahçe 2009 – 2010 sezonunda yaktı yıktı her yeri ne oldu hiç bir şey olmadı.

FENERBAHÇE’YE DEĞİL HAKEMLERE KIZGINIM

Versin ceza, cezamız neyse çekerim. Biz Trabzon şampiyon olacak diye çıkmadık ama haksızlıkta bir tane değil ki. Her seferinde maçtan çıkınca ben eve ağlayarak gidiyorum. Ankara ya gittim yenilerek döndük, Bursa’ya gittik yenilerek döndük, sivas’a gittim öyle. Niye bunlar olacak. Takım yenilsin yenildiyse yenildi demek ki oyuncuşarda iş yok. Ama hakemler hep bize bize yani. Ben hakemlere kızgınım Fenerbahçe’ye kızgın değilim.

HAKEM DÖNÜK OLSA YİNE VURURDUM

Hakemin önü dönük olsa önünden de vururdum. oradan atladım. Hakeme bağırdım. hakme bana döndü o zaman vurdum.  ondan sonra olay gelişti. Bugün olsa yapmam da ateşle barut yan yana gelmez. Bir yıl ceza aldım, bir yıl maçlara giremeyeceğim.

UYUŞTURUCU VE ALKOL KULLANMIYORUM

Bana her türlü testi yaptılar. Benim karakoldan çıkamamın nedenlerinden biri de alkol ya da uyuşturucu gibi şeylerimin olmamasıdır. Daha önce sabıkamın olmamasıdır.

ŞÖHRET OLMAK GİBİ AMACIM YOK

Başka maç olsaydı da atlardım. Belki futbol düzelir dedim. Bir anda öfke geldi tetiklendim. Şöhret olmak gibi amacım olsa bütün gazetecilere röportaj verirdim.

TRABZON’DA TRABZONSPOR’DAN BAŞKA TAKIM TUTULMAZ

Orada bir Fenerbahçeli’nin maça giripte Nani’den forma alıp oturdu. Onu nasıl yapabiliyor i her şeyin adabı var. Onu alıp çıkabilirdi. O hala maçı izliyordu. Oradan Galatasaray formasıyla geliyor. Burası Trabzon, Trabzonspor’dan başka takım tutulmaz burada. Hakemden özür dilemiyorum.

O HAKEME KASTIM YOKTU

Benim o hakeme kastım yok. Deniz Ateş Bitnel’e Cüneyt Çakır’ın cezasını çekti o hakem.

HAKEM KAZAYA KURBAN GİTTİ

Sahaya atlamak gibi yanlış yapmayın takımınızı destekleyin. Hakem kazaya kurban gitti. Kurunun yanında yaşta yandı. Bülent Yıldırım neden 2 yıldır Trabzonspor’un maçlarını yönetiyor? İstastiklere bakalım.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”