Çar. Nis 24th, 2024

Periscope bilgisayardan nasıl izlenir, kullanılır, indirilir? İşte cevap!

Son dönemin en çok konuşulan sosyal canlı video uygulaması Periscope son hız yükselmeye devam ediyor.

Twitter tarafından geliştirilen ve ilk önce iOS ortamında kullanıma sunulan Periscope oldukça ilgi gördü ve bir kaç ay sonra Android için de çıkışını yaptı. Ancak Android’de iOS’da ki kadar stabil olmayan program diğer platformlar için de geliştirilmeye devam ediyor.

Periscope yayınları bilgisayardan nasıl izlenir?

 

 

Bunun için yapmanız gereken bilgisayarınızı Android’e dönüştürmek. Korkmayın bu oldukça kolay ve sadece bir programa bakar. Yapmanız gerekenler:

  1. BlueStacks adlı programı buradan indirin. (262 Megabayt civarında bir boyutu var, güncellenmiş eskiden çok daha küçüktü)
  2. İnen programı çalıştırın ve yönergeleri takip ederek bilgisayarınıza kurun.
  3. Artık bilgisayarınızı Android’e dönüştürdünüz (
  4. Şimdi programa girin ve Google kullanıcı hesabınızla giriş yapın.
  5. Google Play’den Periscope’u indirin.
  6. Google Play’den Periscope inerken hata verdiyse buradan programın apk dosyasını indirin ve inen dosyayı Bluestacks adlı program ile çift tıklayarak açın. Otomatik kurulacaktır.
  7. Bluestacks’e girin ve Periscope uygulamasını açarak Twitter ile giriş yapın.
  8. BlueStacks programı ile sadece Periscope değil diğer binlerce uygulama ve oyunda çalıştırılabiliyor. Böylece telefon yada tablete mahkum kalmadan bilgisayar üzerinden de Android programlarınıza ulaşabiliyorsunuz. Henüz Periscope ile bilgisayar üzerinden yayın yapamıyorsunuz ama her yayını sıkıntısız bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

Uyarı

İnternet üzerinden çeşitli siteler Periscope yayını hizmeti veriyor. Ancak bu siteler yasal olmadıkları için zamanla kapanıyor. Bizim anlattığımız şekilde, yasal olmayan bir işlem yerine gayet yasal bir şekilde Periscopu bilgisayardan, internetten izleyebilirsiniz. varabilirsiniz.

Periscopu tam ekran yapmak için!

periscope-tam-ekran-yapmak

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”