Per. Mar 28th, 2024

The Blacklist: Redemption Konusu – Tanıtım (Dizi 2017)

The Blacklist: Redemption Konusu – Tanıtım (Dizi 2017)
The Blacklist’in mucidi Jon Bokenkamp tarafından oluşturulan ‘The Blacklist: Redemption’ serinin spin-off projesi olarak oluşturulan, NBC kanalının yaklaşan suç ve gerilim dizilerinden biridir.

Bokenkamp ile birlikte yine orijinal serinin yapımcıları John Davis, John Eisendrath ve John Fox yönetici yapımcı olarak hizmet vermektedir. Çekimleri tekli kamera sistemi ile yapılan dizinin üretimi Sony Pictures Television, John Eisendrath Productions, Davis Entertainment ve Flatwater Scribe şirketleri tarafından yapılmaktadır.

Başrolünü Famke Janssen’in paylaşacağı dizinin açıklanan kadrosunda Ryan Eggold, Tawny Cypress ve Edi Gathegi rol almaktadır. Orijinal seride de rol alan bu isimleri diziyi takip edenler zaten bilir. Serinin ana karakter oyuncularından olan Ryan Eggold “Tom Keen” karakteri ile dizide rol almaktadır. “Susan “Scottie” Hargrave” karakterini canlandıran Famke Janssen (Hemlock Grove), “Matias Solomon” olarak izlediğimiz Edi Gathegi (Proof) ve “Nez Rowan” karakterini canlandıran Tawny Cypress (Unforgettable) ise üçüncü sezon dahil olan isimlerdir.
John Eisendrath’ın sorumlusu olduğu dizinin pilot bölümü aynı zamanda yaratıcısı olan Jon Bokenkamp tarafından kaleme alındı. Çekimlerini ise Emmy ödüllü Amerikalı yönetmen Michael Dinner (Masters of Sex, Law & Order) yaptı.

NBC’nin heyecan dolu hit serisinin spin-off projesinde gizli operasyonun isimlerinden Tom Keen ile Susan “Scottie” Hargrave güçlerini birleştirir. Zeki ve kurnaz ikili hükümetin dokunmaya cesaret edemediği çok ciddi dosyaları birlikte organize ederek çözerler. Onlar ölümcül suçluların, tehlikeli dünyasında eşsiz beceri ve kaynaklarını birleştirerek bir takım halinde hareket ederler.
Dizide ayrıca Tom’un karanlık geçmişine daha fazla değinilecektir.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”