Per. Nis 25th, 2024

Emre Mor’un hayat hikayesi…
16 milyon Euro karşılığında Alman devi Borussia Dortmund’a transfer olan Emre Mor’un hayat hikayesi bir hayli ilginç…

Emre MorMilli Takımımızın Karadağ ve Slovenya ile oynadığı özel maçlardaki performansıyla tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken ardından da Nordsjaelland’dan 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund’a transfer olan Emre Mor, Külkedisi Masalı’nı andıran hayat hikayesiyle de diğer futbolculardan farklılaşıyor…

Emre Mor, ailevi nedenlerden dolayı kısa bir süre yetimhanede kalmış. Makedon bir anne ve Türk bir babanın oğlu olan Emre, Danimarka’da olağan karşılanan evlilik dışı bir birlikteliğin meyvesi.

YETİMHANEYE SIĞINDI

Ancak babasının hapishaneye girmesi hayatını alt üst etmiş. Bu durum nedeniyle yaklaşık 2 yıl önce yetimhaneye sığınmak zorunda kalan milli futbolcu için Nordsjaelland Kulübü’ne gelişi bir dönüm noktası olmuş.

BABASINA 7 AY SONRA KAVUŞACAK

Nordsjaelland’ın başta barınma olmak üzere kendisine sağladığı imkanları çok iyi değerlendiren Emre, şimdilerde bambaşka bir dünyaya yelken açıyor. Ve üstelik hapishanedeki babasına 7 ay sonra kavuşacak olmanın heyecanı içinde günleri sayıyor.

3 SENEYE BAYERN’DE

Borussia Dortmund’un çiçeği burnunda transferi Emre Mor, Alman medyasının ilgi odağı oldu. Yapılan haberlerde Emre’nin çok yetenekli olduğuna dikkat çekilirken Dortmund’un geçmişteki yıldızlarına gönderme yapılarak, “Emre bu hızla 3 yılda Bayern Münih’e transfer olur” ifadelerine yer verildi.

 

 

Alıntı : http://spor.beyazgazete.com/haber/2016/6/9/emre-mor-un-hayat-hikayesi-3324694.html

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”