Cts. Nis 20th, 2024

Billy Ray Cyrus’un ortak yaratıcısı olduğu ve başrolünü paylaştığı ‘Still the King’ CMT’nin yaklaşan sitcom türündeki komedi dizilerinden biridir.

Aynı zamanda başrollerde rol alan Travis Nicholson (Nashville) ve Potsy Ponciroli dizinin ortak yaratıcılarıdır. Amerikalı şarkıcı, söz yazarı ve aktör Billy Ray Cyrus (Hannah Montana) ile birlikte Joey Lauren Adams, Madison Iseman, Lacey Chabert (Baby Daddy) ve Leslie David Baker (The Office) oyuncu kadrosunda rol alan isimlerdir.
Üretim aşamasında ise Billy Ray Cyrus, Shannon Houchins, Potsy Ponciroli, Travis Nicholson, Julia Silverton ve Jayson Dinsmore yönetici yapımcı olarak görev alan isimlerdir.

Bölümleri ortalama 22 dakikadan oluşacak dizi ilk iki bölümü ile 12 Haziran’da prömiyerini yapacaktır.
Billy Ray Cyrus’un “Vernon Brownmul” karakterini canlandıracağı dizide bir skandalın ardından hayatı mahvolan ve yaklaşık 20 yıl sonra en iyi Elvis taklitçisi olarak ikinciliği kazanan country müzik şarkıcısı olarak izleyeceğiz. Sarhoşken kiliseye verdiği bir zarardan dolayı tutuklanır ve şartlı tahliye ile kiliseye hizmet etmeye mahkum edilerek serbest bırakılır. Bu arada hiç karşılaşmadığı 15 yaşında bir kızı olduğunu öğrenir…

Charlotte (Madison Iseman) hears more than she wants to when she asks how Vernon (Billy Ray Cyrus) and Debbie (Joey Lauren Adams) met. Still the King premieres *June 12 at 9/8c* on CMT.

SUBSCRIBE now for more CMT videos: http://at.cmt.com/uXvwn

FOLLOW CMT:
Facebook: http://at.cmt.com/uXwBK
Twitter: http://at.cmt.com/uXwGj
Instagram: http://at.cmt.com/uXx1Q
CMT.com: http://at.cmt.com/uXwLt

Still The King features Billy Ray Cyrus as Vernon Brownmule, aka “Burnin’ Vernon,” a scandal-ridden, washed-up, one-hit-wonder who was kicked out of country music, only to emerge 20 years later as the second best Elvis impersonator around. After crashing into an old country church sign during a drunken bender, he is arrested and sentenced to return and serve as the church’s handyman as part of his parole. Along the way, he pretends to be the congregation’s new minister and reconnects with a former one-night-stand (Joey Lauren Adams, “Chasing Amy”), when he learns he has a 15-year-old daughter (Madison Iseman) he’s never met.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”