Cum. Mar 29th, 2024

Yaklaşık bir yıldır gündeme gelen WhatsApp görüntülü (video) sohbet özelliği Android için artık hazır. İşte detaylar.

whatsapp-goruntulu-sohbet-1

En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sesli görüşmeden sonra şimdi görüntülü görüşme özelliği ile karşımızda. Neredeyse bir yıldır söylentileriyle gündeme gelen özellik, artık deneme aşamasında.

WhatsApp görüntülü görüşme özelliği!

Android işletim sistemli cihazlar için deneme aşamasında olan özellik, WhatsApp 2.16.318 beta sürümünde test edilebiliyor. Şimdilik sadece beta sürüme sahip kullanıcılar tarafında kullanılabilen bu özellik yakın zamanda kullanıma sunulacak.

 

WhatsApp uygulaması içerisindeki “Aramalar” sekmesi altında kamera ve telefon sembolleri ile karşı tarafı görüntülü veya sadece sesli olarak aramak mümkün olacak. iOS ve Windows Phone tarafında şimdilik böyle bir yenilikten bahsetmek söz konusu değil. Anlaşılan denemeler sadece Android platformunda yapılacak.

Google Duo, Skype, Facetime ve Messenger gibi uygulamalardaki görüntülü sohbet özelliğine yeni bir alternatif olarak karşımıza çıkacak olan WhatsApp, bu özellik ile elini biraz daha kuvvetlendirecek. Söz konusu özellik tüm platformlarda kullanılabilir hale geldiğinde, WhatsApp kendi alanında rakipsiz olacak gibi duruyor. Rakip servislere göre şimdilik tek eksiklik görüntülü sohbet özelliğiydi. Bakalım WhatsApp görüntülü sohbet özelliği ilgi görecek mi?

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”