Per. Mar 28th, 2024

Dağ 2 izle, Dağ 2 Filmi izle, Dağ 2 Full izle, Dağ 2 Fragmanı izle, dağ filminin fragmanı

 

 

TEK PARCA SINEMA CEKIMI

 

 


DAĞ 2 Full HD 2016 Yerli Film paylaşan: timur-kaygusuz

 

DAG 1 izle

Yerli film yapımı Dağ 2 Full izle ayrıca kota dostu olarak Dağ 2 tek part izle. 2015 – 2016 popüler filmleri türkçe dublaj alt yazılı olarak “Dağ 2” 720p 1080p kalitede izle.Filmlerimiz her gün sizler için güncellenmektedir sevdiğiniz yerli yabancı filmleri istediğiniz kalitede seyredebilirsiniz. Şu anda (Dağ 2) isimli güzel ve keyifli filmi izlemektesiniz. Dağ 2 Filminin Özeti kısaca;Tam olarak bundan 4 yıl önce vizyona giren bir önceki filmi ile gişe rekorları kırmayı başaran ve adından çok konuşturan filmimiz Dağ’ın ikinci ve devam serisi geliyor şimdi karşımıza. Çıktığı ilk günden beri dillerden düşmeyen bu filmin devam filminde bizleri neler bekliyor. Filmimizin konusu yine bir savaş ve gerilim türündedir. Yani kategorilerden bahsedecek olursak kategorilerimiz, gerilim, savaş ve yerli filmler kategorisindedir. Şimdi gelelim konumuza konumuz yine teröristleri ve görevine sahip çıkan askerlerimizi ele almakta. Yine teröristlere karşı savaşan Mehmetçiklerimiz bu sefer nasıl zorluklara göğüs gerecekler, konumuz, teröristlerin kurmuş olduğu tuzağa düşen 2 Mehmetçiğimiz bu tuzaktan nasıl kurtulduklarını ve bununla beraber işide karşı yapılan örgütlenme konusu ele alınıyor. Dağ 2′ filminde yine başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar paylaşacak. Alper Çağlar ayrıca filmin yönetmenliğini de yapacak. İlk filmin çekimlerinin tamamı Erzurum’da yapılırken, ikincisinde ise çekimler Güneydoğu’nun çeşitli bölgelerinde yapılacak. Temmuz ayının ilk günlerinde çekimlere başlanması planlanan filmin konusu yine teröristler. İlk filmde teröristlerin elinden kurtulan ‘Oğuz’ (Çağlar Ertuğrul) ve ‘Bekir’ (Ufuk Bayraktar) özel kuvvetlere katılacak. İkilinin hedefinde IŞİD terör örgütünü bitirme planları beyaz perdeye yansıyacak. Hd film izle web sayfamız Tekfullhdfilmizle sizlere Dağ 2 izle filmini aktardı. Çok seçenekli bir şekilde filmlerimize ulaşabilirsiniz. izlediğiniz Dağ 2 filminde sorun varsa bizlere hemen yorum kısmından iletirseniz anında editörülerimiz düzelteceklerdir. Ziyaretcilerimiz için yerli film izle kategorimizden son filmlere göz atmalarını tavsiye ediyoruz.Değerli yorumlarınızı bizlere aktarmayı unutmayınız. Teşekkür eder ve  iyi seyirler dileriz.

Üç sezon önce iki askerin teröristlerin pususuna düşmesini konu alan ‘Dağ’ filminin devamı olan ‘Dağ 2’ filmini sizlerle buluşturuyoruz. Filmde Oğuz ve Bekir’in askerde yaşadıklarının üzerinden 6 sene geçmiştir. İlk filmde teröristlerin elinden kurtulmayı başaran iki arkadaş, yıllar sonra özel bir görev için Özel Kuvvetler 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi’ne (MAK) katılır. Timin özel görevi ise Kuzey Irak’ta bir terör örgütü tarafından kaçırılan gazeteci Ceyda Balaban’ı kurtarmaktır. MAK’ın karşısında acımasız coğrafyada birbiriyle çatışan birden fazla kuvvet vardır ve işler bu sefer hiç olmadığı kadar zordur.

Dağ 2
Gişede başarı kazanan Dağ filminin ardından gelen devam filmi Dağ 2 filminde yine başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar paylaşırken Alper Çağlar da filmin yönetmenliğini üstleniyor.İlk filmin çekimlerinin tamamı Erzurum’da yapılırken, ikincisinde ise çekimler Güneydoğu’nun çeşitli bölgelerinde yapılacak. Temmuz ayının ilk günlerinde çekimlere başlanması planlanan filmin konusu yine teröristler. İkilinin hedefinde IŞİD terör örgütünü bitirme planları beyaz perdeye yansıyacak.

Dağ 2
Dağ 2 izlemek isteyenler filmimizi full hd veya diğer video kaliteleriyle sitemizden kaliteli bir şekilde seyredebilirler. Dağ 2 filmini ayrıca 720p izlemek isteyenler için Dağ 2 720p izle kısmından birebirfilm.org adresinden kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. Dağ 2 hd izlerken bir sorun yaşarsanız bizimle irtibata geçebilirsiniz veya aşağıdaki yorum kısmına düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Bilmenizi isteriz ki görüşleriniz bizim için çok kıymetli ve filmi izleyecek binlerce kişi için önemli bir yer tutmaktadır. Son olarak sizlere en iyi Dağ 2 full izle imkanı sunmaya çalıştık, umarım memnun kalırsınız. Bir sonraki filmde görüşmek üzere hoşçakalın…

Tür: 2016 Filmleri, Dram, En İyi 50 Film, Fragmanlar, İmdb 7+ Fimler, Macera, Savaş, Yerli Filmler

Yapım: 2016 – Türkiye

IMDB Puanı: 10

Yönetmen: Alper Çağlar

Oyuncular: Ufuk Bayraktar , Çağlar Ertuğrul , Ahu Türkpençe , Murat Serezli , Atılgan Gümüş

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”