Sal. Nis 16th, 2024

içerde 12.Bölüm izle
Yusuf Müdür’ün, Necip Uyanık gibi davranarak oynadığı oyunu farkeden Sarp, müdür ile bir restleşme yapar ve beraber çalışmamaya karar verir. Artık yürüdüğü yolda tek başınadır.
Özet: Yusuf Müdür’ün, Necip Uyanık gibi davranarak oynadığı oyunu farkeden Sarp, müdür ile bir restleşme yapar ve beraber çalışmamaya karar verir. Artık yürüdüğü yolda tek başınadır. Yusuf Müdür ise yaptığından dolayı hem pişmanlık hem de utanç duyuyordur ve Sarp’a karşı af dilemenin bir yolunu bulmak istiyordur. Mert, geçmişinden gelen Coşkun ile yüzleşerek geçmişinde yaptıklarının hesabını alma konusunda kendisinden emindir. Ailesini bulabilme hayaliyle Eylem ile beraber Coşkun’u takip etmeye başlar. Mert, Coşkun’u takip ederken Eylem için yapılan tuzaktan habersizdir. Bu haber yüzünden Eylem çok sıkıntıya düşecektir. Sarp, Celal’in yeni yapacağı sevkiyattan haberdar olmuştur ve bu edindiği bilgileri Yusuf Müdür’e anlatıp anlatmama konusunda henüz tam bir karar verememiştir. Bir tarafta hissettiği duygular öbür tarafta ise mantığı arasında gidip gelmektedir. Heyecan dolu yeni bölümüyle içerde son bölümüyle izlemeniz için sitemizde olacak.
Etiketler: içerde 12.Bölüm izle, içerde 12.Bölüm tek parça izle, içerde 12.Bölüm hd izle, içerde 5 Aralık izle, içerde son bölüm izle

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”