Per. Mar 28th, 2024

John Wick 2 izle, John Wick 2 full izle. Şubat 2017 tarihinde beyaz perdede sinemaseverler ile buluşması planlanan John Wick 2 filmi izleyenleri tarafından merak ve heyecan ile beklenmekte. Amerika ve italya’nın başkenti olan Roma da çekimleri gerçekleştirilmiş olan film John Wick : Chapter 2 ismi ileşubat 2017 tarihinde vizyondaki yerini alacak. İlk filmin devam niteliği taşımakta olan filmde bu sefer John Wick Roma’nın yer altı dünyasında yer alan kötü adamlar ile karşı karşıya gelmektedir. filmin ilk serisi 2014 yılında yayınlanmıştı. Yayınlanan ilk seride John Wick eski tetikçidir ve hayatına bir kadın girmiştir, aşık olduğu bu kadın ile evlenmiş ve kendisine temiz bir sayfa açmıştı ve tehlikeli olan işini bırakmıştı.

John Wick 2, dünyanın en ölümcül tetikçileriyle Roma’da birkez daha karşı karşıya gelen John Wick’in, hayatta kalmak için yapmış olduğu çetin mücadele ele alınmaktadır.

John Wick’in eşinin ölümün ardından evine giren saldırgan bir grup insanın ölen eşinin hediyesi olan yavru köpeği öldürmeleri üzerine kahramanımız John Wick’in saldırganların peşinden gitmesini konu almakta olan dizinin yeni sezonunda kahramanımızı yep yeni heyecanlar beklemektedir. İlk serisinin büyük ilgi ile izlenmesinin ardından gözler ikinci serisinin ne zaman vizyona gireceğini çevrilmiş durumdadır. çekimleri 26 ekim 2015 tarihinde başlamış olan John Wick: Chapter 2 filmi şubat 2017 tarihinde beyaz perdede sinemaseverler ile buluşmayı bekliyor. Sizlerde john Wick maceranın nasıl devam edeceğini ve kahramanların yeni filmde hangi aksiyon dolu yeni maceralara atıldığını merak ediyorsanız şubat 2017 tarihin de sinema salonlarındaki yerinizi almanızı tavsiye ediyorum.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”