Sal. Nis 16th, 2024

İlk filmin hayranları tarafından merakla beklenen “Kaybedenler Kulübü Yolda”nın ilk fragmanı yayınlandı. Yedi yıl aradan sonra gelen devam filmi sayesinde, ilk filmde çok sevdiğimiz karakterlerle özlem gidereceğiz. Mavi Sakal grubunun Çektir Git şarkısının kullanıldığı fragman; Kaan ve Mete ikilisinin yalnız başladıkları, sürpriz misafirlerle devam eden ve geriye pek çok soru işareti bırakan Olimpos-İstanbul yolculuklarından kesitler ve diyaloglar içeriyor.

“Kaybedenler Kulübü Yolda”nın yönetmenliğini ilk filmin senaristlerinden Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. Başroller Nejat İşler ve Yiğit Özşener’e filmde Hande Doğandemir, Rıza Kocaoğlu, Merve Çağıran ve Sarp Akkaya gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yapımcılığını ise “Benim Dünyam”, “Yol Ayrımı” ve “Martıların Efendisi” gibi filmlerin yapımcısı Erol Avcı üstleniyor.

Kaan (Nejat İşler) ve Mete (Yiğit Özşener) Olimpos’ta, kalabalık bir Kadıköy grubuyla yaptıkları eğlenceli tatilin sonunda, motorlarıyla İstanbul’a doğru yola çıkarlar. Ancak yolculuğun iki beklenmedik misafiri daha olacaktır. İstanbul’a doğru ilerlerken, hayat onlara ve bize yolun, yolculuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi ilerlemediğini, bir kez daha ve oldukça sert bir biçimde gösterecektir.

Merakla beklenen “Kaybedenler Kulübü Yolda” 16 Mart’ta gösterimde olacak.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”