Cum. Nis 19th, 2024

AÇIK ÇARŞI; Bakırköy, Bahçelievler, Sefaköy, Florya aksında yer almaktadır. Bu aksı kullanan Bakırköy, Bahçelievler, Küçükçekmece, Florya, Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece gibi semt ve ilçe sakinlerinin uğrak yeri olacaktır. Açık Çarşı birleştirilebilir muhtelif büyüklükler ile Kuyumcular Caddesi ayrıcalığı olan yeni nesil alışveriş çarşısıdır. Açık çarşının kendine ait Metro, Metrobüs, Minibüs, Otobüs, Taksi gibi kara ulaşım araçlarının duraklarına sahip olması ile dört cephesi açık ve de E5 karayoluna sıfır konumundan dolayı giriş, çıkışının olması sebebi ile proje eşsiz olarak nitelendirmektedir. Tüm bu özelliklerinden dolayı Açık Çarşının halihazırda 3 milyon kişinin önünden, 700 bin kişinin içinden geçeceği öngörülmektedir.

NEDEN?

Alışveriş Merkezleri günün belli saatlerinde açık olması sebebi ile İşletmecilerinin kazançları da sınırlı olmaktadır. Açık Çarşının tüm cephelerinin açık olması, kendine ait Metro, Metrobüs, Otobüs ve Taksi gibi kara ulaşım araçlarına ev sahipliği yapması sebebi ile yoğun bir yaya ve araç sirkülasyonuna sahip olacaktır. Açık Çarşı 24 saat esasına göre alışverişe olanak sağlayarak dükkan sahipleri ve işletmecilerinin kazançlarını maksimize etmeleri imkan sağlayacaktır.

NASIL?

Açık Çarşıdan 5 Yıl 0 Faiz ile Dükkanı sahip olmak için ekte bulunan formu doldurmanız veya 444 45 43 nolu telefon ya da 0532 461 17 00 whatsapp ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

21 NİSAN 2019 SAAT 13:00

Açık Çarşıdan Dükkan Sahibi Olmak İçin

14

SAAT

5

DAKİKA

41

SANİYE

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”