Per. Mar 28th, 2024

Anatolia Diamond, saç dökülmesinde devrim yaratacak ürünlere imza attı.
Doğal formüllü  saç bakım ürünü ile ilgi odağı olan Şahin  Şimşek, 2019 yılında kurduğu saç bakım ürünleri markasıyla adından sıklıkla söz ettirirken, yeni ürünü Anatolia Diamond’ı  dijital bir lansmanla tanıttı.

Sektörde her zaman yaptığım yeniliklerle konuşulan Şahin Şimşek, yeni çıkan ürünlerinin içeriklerini ve ortaya çıkış hikayelerini şu sözlerle anlattı: “Anatolia Diamond saç bakım seti  dökülmüş , zayıflamış, incelmiş bir çok insan bu ürünü kullanarak yüzde yüz faydasını gördü. Hatta yıllardır hiç saçı olmayan bir çok kişi ürünümüzü düzenli olarak kullanması neticesinde yeni saçlarına kavuştu.  Anatolia Diamond saç bakım seti tamamen doğal bitkilerden üretilmiş olup hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır. Birkaç laboratuvarda testleri ve analizleri yapıldı. En son SAĞLIK BAKANLIĞI’ndan “ FREE SALES” (SERBEST SATIŞ  SERTİFİKASI) yanı sıra tüm yasal izinlerimizi aldık.”

Anatolia Diamond saç bakım seti ile ilgili çok ciddi bir performans harcadıklarını dile getiren Şahin Şimşek, “Ürünümüz artık her kesimden yoğun ilgi ve alaka görmeye başladı. Bürokratlar, milletvekilleri, bakanlar, yargı mensupları, sanatçılar, kuaförler ve güzellik merkezleri  tarafından kullanılmaya başlandı. Yurt içinde ve yurtdışında belirli bölgelerde bayiliklerimiz oluşmaya başladı” dedi.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen