Cum. Mar 29th, 2024

Kurumsal ürünler departmanına takviyeler yaparak Kurumsal strateji ve planlarını uygulamaya koyduğuna dikkat çeken ASUS, çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini, kurumsal ekibini daha da güçlendirmek için bir ismi bünyesine transfer ettiğini duyurdu. 

Şirket, marka olarak yeni yatırımlarla güçlendirilen ve kapsayıcı bir stratejiye sahip kurumsal planlarını desteklemek için, Kurumsal Satış Müdürü pozisyonunun önemine vurgu yaptı. Bu sebeple uzun yıllardır hem yurtdışında hem yurtiçinde birçok farklı çatı altında yönetici pozisyonlarında bulunan ve tecrübesiyle kendisini kanıtlamış bir isim ile yola devam etme kararı aldığını duyuran şirket, Çetin Çoban’ı ASUS Türkiye Sistem İş Birimi Kurumsal Satış Müdürü pozisyonuna getirerek kurumsal ekibini güçlendirdiğini bildirdi 

1999 senesinde İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Çetin Çoban, ardından New York Institute of Technology üniversitesinde master programını tamamlayarak Türkiye’ye döndü. Çoban’ın, toplamda 26 yıllık kariyerinde farklı şirket ve görevlerde bulunduğu duyuruldu. 

KAYNAK: DHA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen