Cts. Nis 20th, 2024

Takviye edici gıda adından da anlaşıldığı üzere normal beslenmeye ek olarak tüketilen; vitamin, mineral, protein, karbonhidrat gibi besin ögelerinin kapsül, tablet ve tek kullanımlık toz paket veya sıvı olarak hazırlanan ve günlük alım dozu belirlenmiş ürünlere verilen genel isimdir.

Değişen çalışma ve yaşam koşulları beraberinde beslenme alışkanlıklarında da farklılık göstermektedir. Özellikle bireyler, dengeli ve sağlıklı beslenmediği durumlarda hem bağışıklık sistemini güçlü hale getirmek hem de enerjik hissetmek için takviye edici gıda tercih etmektedir.

Takviye edici gıdalar, doğal beslenmenin yerine geçmemektedir. Bu sebeple günlük beslenme düzeninize devam etmeniz oldukça önemlidir. Beslenmenin yetersiz kaldığı durumlarda vücuda vitamin ve mineraller ile desteklemek amacıyla gıda takviyesi alabilirsiniz. Siz de sağlıklı ve kaliteli yaşamı destekleyen Lifetime ve Naturagen ürünlerini tercih edebilirsiniz. O halde gelin birlikte markanın en sık tercih edilen ürünlerine göz atalım…

Lifetime Q-Calcium Magnesium Potassium Vitamin D & Boron

İhtiyacınıza göre kullanabileceğiniz ürünler geliştiren Lifetime birçok farklı gıda takviyesini ürün yelpazesinde bulundurur. İçeriğinde bulunan Calsium, magnezyum, vitamin D ve boron takviye edici gıda içeriği ile bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Bunun yanı sıra B-50 b, Ginseng gibi içeriğe sahip mineralleri de mevcuttur. Lifetime kullananlar tarafında da sıkça tercih edilmektedir.

Takviye edici gıdalar arasında en sık kullanılan içeriklerden biri de kolajendir. Bu doğrultuda Naturagen Collagen deneyenlerin sevdiği ürünler arasında yer alır. O halde gelin birlikte inceleyelim.

Naturagen Kolajen

Kolajen cildin elzem ihtiyaçlarından biridir. Temel görevi bağ dokusunu güçlendirmek ve vücut bütünlüğünü korumaktadır. Kolajen cilt bakım ürünleri ile de desteklemenin yanı sıra gıda takviyesi ile de güçlendirilmektedir. Naturagen kolajen içeriğinde bulunan farklı elementler sayesinde kolajen ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir.

Gıda takviyesi kullanırken nelere dikkat edilmeli

Birçok kişi tarafından kullanılan takviye edici gıda ürün seçiminde ve kullanımında bilinçli olmak gerekir. Bu noktada ürünlerin kullanım şekli ve miktarı da oldukça önem taşır. Günlük belirtilen dozlardan fazla kullanmak olumsuz sonuçlara yol açabilir. Bu sebeple belirtilen limitlerin dışına çıkmamak ve düzenli olarak kullanmak ürünlerden alacağınız faydayı da beraberinde arttırır.

Sizde gıda takviyesi ürünlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo, kapıda ödeme seçenekleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen