Per. Nis 18th, 2024

Hamilelik sürecinde ve doğumundan sonra Instagram üzerinden fazla paylaşım yapmayan Gigi Hadid, geçtiğimiz haftalarda Zayn Malik ile ilk bebeklerini dünyaya getirmişti.

Bir kız bebeklerinin olduğunu söyleyen Gigi Hadid, kısa bir süre önce doğum hediyelerine elle yazılan notlar ile teşekkür ederek, hediyeleri Instagram üzerinden paylaştı.

 

(Gigi Hadid’in Instagram Hikayesi)“Zamanım varken bunları paylaşmak istiyorum. Herkese açık bir ‘ teşekkür’ almayan pek çok cömert hediyeyi düşündüğümü belirterek teşekkürlerimi buradan iletmek istedim,” diye yazan Hadid, “Sevdiğim insanlar tarafından bu ufaklığın ne kadar güzel şeylerle şımartıldığına şaşırdım ve muhtemelen onları yavaş yavaş paylaşacağım. Ama Teşekkür Kartları yolda – eğer bir şey hakkında paylaşım yapmadıysam bu minnettar olmadığımdan değil. Sadece yeni bir anne olarak o uyurken bunları halletmeye çalışıyorum!” diye ekledi. 

Gigi Hadid’in Missoni’den aldığı hediye (Gigi Hadid’in Instagram Hikayesi)

Gigi Hadid’in Lanvin’den aldığı hediyeler (Gigi Hadid’in Instagram Hikayesi)

Gigi Hadid’in Jimmy Fallon’dan aldığı hediyeler (Gigi Hadid’in Instagram Hikayesi)

Missoni ve Lanvin gibi birçok markadan kızı için hediye alan Gigi Hadid, aynı zamanda Jimmy Fallon’un yolladığı doğum hediyesini de paylaştı. 

(Gigi Hadid’in Instagram Hikayesi)

Kızının doğum ayı olan Eylül için safir ve kendi doğum ayı Nisan için pırlantanın olduğu bir doğum taşlı bilekliğin fotoğrafını paylaşan Hadid, “Ben ve Başak burcu kızım için,” yazdı. .

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen