Cum. Nis 19th, 2024

ÇORUM – Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir’de meydana gelen depremde çöken Rıza Bey Apartmanı’nın enkazı altında kalarak hayatlarını kaybeden Arife Yücel ile torunları Diren, Lena, Vera ve Feda Yücel’in ailesini Çorum’daki evlerinde ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Bakan Gül, depremde anneleri Arife Yücel’in yanı sıra Diren ve Feda’nın ailesi Hüseyin-Emine Toklu Yücel ile Lena ve Vera’yı kaybeden Deniz-Nilay Yücel çiftini evlerinde ziyaret etti. Yücel ailesi ile bir süre görüşen Gül, aileye taziyelerini iletti.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir depremi sonrasında sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlar yapan kişilerle ilgili soruşturma açıldığını hatırlattı.

Gül, “Biz 83 milyon beraber üzülür, beraber seviniriz, yaralarımızı da beraber sararız. Bizim acımız varken acımızı suistimal eden, İzmirimize yönelik, acımıza yönelik suç teşkil eden ifadeler asla kabul edilemez. Hukuk bunun için vardır ve nitekim cumhuriyet savcılıklarımız da harekete geçmiştir Türkiye’nin farklı yerlerinde. Bunlardan 3 tane tutuklama olmuştur. Süreç yargı mercileri tarafından takip edilmektedir” dedi.

Ziyarette Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşkın, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile ilgililer de yer aldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen