Cum. Nis 19th, 2024

Jennifer Lopez, romantik komediye geri dönüyor ve bu sefer de yanında Owen Wilson var! ‘Marry Me’ adlı yeni filmde yer alan ikili, hızlıca evlendikten sonra birbirini tanımaya çalışan bir çifti canlandırıyorlar. Bobby Crosby’nin romanından uyarlanan yeni film, “ün, evlilik ve sosyal medya döneminde modern bir aşk hikayesini,” anlatıyor. Aynı zamanda Latin şarkıcı Maluma’nın da yer aldığı film hakkında bilmeniz gerekenleri aşağıda görebilirsiniz…

‘MARRY ME’ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

14 Mayıs 2021’de yayınlanması beklenen film, orijinal olarak Sevgililer Günü’ne denk gelmesi için 12 Şubat’ta vizyona girecekti. Ancak pandemi sebebiyle ertelenen vizyon tarihi filmi, İlkbahar 2021 sezonuna öteledi.  

MARRY ME FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Tıpkı Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çifti gibi Lopez’i karakteri Kat Valdez, ünlü bir çiftin parçası. Maluma’nın canlandırdığı müzik ikonu Bastian karakteri ile birlikte olan Kat, Bastian ile birlikte büyük ses getirmesi beklenilen evlilikleri çin ‘Marry Me’ adlı bir şarkı besteliyor. Düğünlerini canlı yayın olarak yapmayı planlayan ünlü çift, aynı zamanda hayranlarının önünde evlenmeyi planlıyorlar. Ancak tam düğünden önce Kat, Bastian’ın kendisini aldattığını öğreniyor ve seyircilerden rastgele biri seçerek onunla evleniyor. Bu rastgele seçilen isim ise Wilson’un canlandırdığı Charlie Gilbert karakteri. Genç kızı ve en yakı arkadaşı Parker Debbs’in zorlaması ile düğüne seyirci olarak katılan Charlie Gilbert, boşanmış bir matematik öğretmeni. 

Bu rastgele gelişen olay, beklenmedik br aşkı doğruyor! Ancak farklı etkiler sebebiyle ilişkilerinde zorluklar yaşamaya başlayan Kat ve Charlie arasında evrensel bir soru beliriyor: İki farklı dünyadan iki insan, ait oldukları bir yer bularak bu iki dünya arasında köprü kurabilir mi?

JENNIFER LOPEZ, FİLMİN ŞARKILARINA KATKIDA BULUNACAK MI?

‘Marry Me’ filmi birçok orijinal şarkı ile dolu! Universal Pictures’un açıklamasına göre hem Lopez hem de Maluma, film için şarkılar bestelediler. Filmin teaser videosunda Jennifer Lopez’in vokallerini duymanız mümkün. 

FİLMİN YÖNETMENİ KİM?

‘Dead to Me,’ ‘Brooklyn Nine-Nine’ ve ‘It’s Always Sunny in Philadelphia’ gibi serileri yöneten Kat Coiro, ‘Marry Me’ filminin yönetmenlik koltuğunda yer alıyor. Yapımcılar arasında yer alan Lopez’e ise daha önce ‘Hustlers’ ve ‘Maid in Manhattan’ filmlerinde birlikte çalıştığı Elaine Goldsmith-Thomas eşlik ediyor. 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen