Per. Mar 28th, 2024

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, geçtiğimiz günlerde kızları Lalin’i kucaklarına almıştı.

Kenan İmirzalıoğlu, yaşadığı mutluluğu Günaydın’dan Tuba Kalçık’a anlattı.

İşte Kenan İmirzalıoğlu’nun açıklamalarından satır başları.

“Çok güzel hisler var, bunları anlatmak zor”

Tamamen yeni bir hayatının başladığını belirten ünlü oyuncu, “Sanırım ‘Hissedilmez, yaşanır’ cümlesinin tam anlam bulduğu yerdeyim… Şu ana kadar bildiğim cümlelerle bunu anlatabilmem kolay değil, tamamen yeni bir hayat başladı. Tecrübeli babalar bunun başlangıç olduğunu, ileride dozajının daha artacağını söylüyor. Bu da heyecanlı bir bekleyiş. Çok güzel hisler var, bunları anlatmak zor. Kendinizi yenilenmiş, tamamlanmış, biraz daha saflaşmış, biraz daha bütün insan evlatlarına yakınlaşmış gibi hissediyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

“Meslektaş çift olmanın avantajlarını yaşıyoruz”

“Sinem Kobal’la çok güzel giden bir evliliğiniz var. Eşinizle meslektaş olmanızın olumlu ve olumsuz yönleri nedir?” sorusunu yanıtlayan İmirzalıoğlu, “Eşinizle aynı meslekten olmanın avantajlı veya dezavantajlı olması tamamen eşinize bağlı. Sinem’in kişiliğinden dolayı ve uzun yıllar bu mesleği yaptığı için oyunculuğun zorlu taraflarının yüklerini paylaşabiliyoruz.

Stresli anlarımızı, geç geldiğimiz günlerimizi, yorgun günlerimizi… Bir taraftan da bir işi seçerken veya çalışırken birbirimize yardımcı oluyoruz.

Yeri geliyor birbirimizi motive ediyor, yeri geliyor herkesten daha çok eleştirebiliyoruz. Sanata olan ilgimizle birbirimizden besleniyoruz. Ne mutlu ki meslektaş çift olmanın avantajlarını yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen