Çar. Nis 24th, 2024

Aylardır, “ha bugün ha yarın duyurulacak, şu programda kesin gelecek, bu da olmadı ama sıradakine mutlaka” denile denile bugüne kadar geldiğimiz Mass Effect duyurusu sonunda geldi; üçlemenin remaster versiyonu Mass Effect Legendary Edition resmi olarak duyuruldu.

Kimileri bir yeniden yapım (remake) bekliyordu ama yapılan açıklama bu şekilde olmadığını da ortaya koydu. Resmi sayfadaki metin şu şekilde:

BioWare ekibimiz birkaç aydır üç büyük oyundan dokuları, gölgelendirmeleri, modelleri, efektleri ve teknik özellikleri güncellemek için sıkı bir çalışma yürütüyor. Hedefimiz orijinal oyunları yeniden düzenlemek veya yeniden tasarlamak değil; deneyimi modernize ederek serinin hayranlarının ve yeni oyuncuların orijinal oyunu en iyi haliyle oynamalarını mümkün kılmaktı. Commander Shepard’ın maceralarının süper keskin çözünürlükte, daha hızlı kare hızlarıyla ve müthiş görsel geliştirmelerle canlandırılmasını görmek mükemmel bir his. Oyun geliştiricileri olarak her zaman oyunlarımızın orijinal platformlarının ötesine geçmesini isteriz. Üçlemeyi yeniden tasarlama fırsatı sayesinde, uzun yıllardır yaptığımız çalışmaların meyvesini alacağız ve her zamankinden daha iyi ve akıcı bir deneyime ulaşacağız.

Mass Effect Legendary Edition’da üç ana oyunun yanında genişleme paketleri ve ek içerikler de yer alıyor. Oyun 4K Ultra HD için optimize edilmiş ve önümüzdeki yılın ilkbahar aylarında PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak, Xbox Series X ve PS5 için de uyumlu olacak.

Bu arada duyuru bu kadarla da kalmadı. Yine bir süredir söylentileri dolanan yeni oyunu da resmi olarak ilan etti BioWare ekibi. Yeni oyun için çalışmaların henüz çok başında olduklarını, bu nedenle fazla bilgi veremediklerini not etmişler. Ama sonuç olarak yeni bir Mass Effect oyunu da yolda.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen