Çar. Nis 24th, 2024

Merkür gezegeni 27 Eylül 2020 tarihinde saat 10:41’de Akrep burcuna geçmişti. 14 Ekim tarihinde 11 derece Akrep burcundan gerilemeye başladı. 28 Ekim tarihinde gerileyerek Terazi burcuna geçiş yaptı ve 5 Kasım tarihine kadar da Terazi burcunda geriledi. 5 Kasım tarihinde 26 derece Terazi burcundan ileri hareketine devam etti ve 11 Kasım saat 01:07 itibari ile tekrar Akrep burcuna geçiş yaptı.

Kuvvetli sezgiler

Merkür Akrep burcunda bize ne anlatır. Merkür gezegeni ifade, yazılı-sözlü iletişim, eğitim, fikirler demektir. Akrep ise sezgisel, etkileyici, bazen tehlikeli, kuvvetli, yıkıcı ve gizemlidir. Merkür Akrep burcunda olduğunda ise gizemli konulara merak, ölüm ve ölüm ötesi konulara ilgi, yaşamın gizemini araştırma isteği, kuvvetli sezgiler ve sezgisel akılla durumları yönetmek, karşıdaki kişiyle iletişim kurmadan da anlaşabilmek temaları öne çıkar.

Yıkıcı konuşmalar yapabiliriz

Merkür Akrepte şüphecilik vardır. Karşımızdakini iğneleyerek konuşabiliriz. Yıkıcı konuşmalar yapabiliriz. Etkileyici konuşmalar yapabiliriz. Bir düşünceye saplanıp kalır, fikirlerimizde ısrarcı olabiliriz. Merkür’ü Akrep burcunda olanların bu durumları Merkür Akrep seyri döneminde daha da artar. Merkür 1 Aralık tarihinde Yay burcuna geçiş yapacak. Bu süre zarfında daha derinlerdeki şeyleri, gizli saklı konuları merak edeceğimiz ve konuşmak isteyeceğimiz bir sürece giriyoruz.

Astrolog Ceylin Çelebi

Instagram: astrolifeceylin

YouTube

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen