Cum. Nis 19th, 2024

Ala Tokel, çok kısa bir zamanda çok popüler bir Youtuber oldu. Şık ve hoş stili, makyaj konusundaki hakimiyeti ve ürünleri iyi tanıması onun çok sevilmesini sağladı. Cilt bakımı, makyaj teknikleri ve güzellik ile ilgili Ala Tokel Youtube kanalından çok değerli bilgiler veriyor. Peki Ala Tokel kimdir? Ala Tokel kaç yaşında? İşte sorunun yanıtı:

2018 yılının sonlarından itibaren adını sıkça duyduğumuz ve gittikçe ünlenen Youtuber Ala Tokel kendine ait bir makyaj stüdyosu olan vlogları ve makyaj konusundaki hakimiyeti ile oldukça sevilen birisidir. 3 Aralık 1994 tarihi doğumlu güzel youtuber 2020 yılı itibari ile 26 yaşındadır. İstanbul doğumlu olduğun belirtmemizde fayda var. Ala Tokel’in annesi İranlı, babası ise İstanbul doğumludur. Kız kardeşi, annesi ve kendisinin isimleri Farsça’dan gelmektedir. Kız kardeşinin ismi Tara’dır ve isminin anlamı gökteki en yüksek yıldızdır. Kendisinin ismi olan Ala, güzel demektir. Annesinin ismi Menije ise anlam olarak senede bir kez açan siyah lale demektir.

Ala Tokel, Ala MakeUp Studio’nun sahibi ve aynı zamanda çok başarılı ve popüler bir sosyal medya fenomenidir.

İlköğretimi Doğa Koleji’nde tamamlanmıştır. Lise eğitimini ise Erenköy Kız Lisesi’nde bitirmiştir. Ala Tokel, Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya lisans bölümünden mezun olmuştur. 

Ala Makeup Stüdyonun sahibi başarılı sosyal medya fenomeni Ala Tokel youtube kanalında verdiği çok değerli bilgilerle 300.000’e yakın bir aboneye sahiptir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen