Çar. Nis 17th, 2024

Billie Eilish, imzası haline gelen neon yeşili saçlarından vazgeçiyor. Geçtiğimiz sene Los Angeles’taki LACMA Art + Film Galasına katılan Eilish, mullet tarzı saç kesimi ve yeşil saç dipi boyası ile herkesi kendine hayran bırakmıştı. Eksantrik stilini saçları ile tamamlayan Eilish, kısa bir sürede yeşil saçları ile anılmaya başlamıştı. Gala gecesinde basının sorularını yanıtlayan Eilish, “Bu saçlarımı bilerek yapmadım, boyama işlemi faciaya dönüştü. Saçlarımın uzamasını bekleyeceğim” diyerek, herkesin bu çok beğendiği yeşil saçların bir kaza olduğunu söylemişti. Yine de bu saç stilini aylarca koruyan Eilish’in, zaman içerisinde aynadaki yansımasına alıştığını düşünüyoruz.

Pazartesi günü Instagram üzerinden hayranlarına saçlarını değiştirmek istediğini söyleyen Eilish, Apple TV+ platformu üzerinden Şubat 2021’de yayınlanacak olan ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry’ adlı belgeselinin yayınlanmasının ardından farklı bir stile yöneleceğini ekledi.

Farklı saç renkleri konusunda uzman sayabileceğimiz Eilish, yeşil siyah saçlarından öne platin sarısı, pastel mavi ve gri tonlarını da denemişti. Yeni belgeseli ile Eilish’in çocukluk videolarını ve kariyerini izlemeyi beklerken aynı zamanda Eilish’in yeni saçlarını da çok merak ediyoruz! Saçlarını değiştirmesinin “Bir dönemin sonunu” temsil edeceğini ekleyen Eilish, hepimiz için oldukça garip geçen 2020 senesini geride bırakıp 2021’e yepyeni bir imaj ile girecek!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen