Per. Nis 25th, 2024

2021 için geri sayıma başladığımız bugünlerde, tüm dünyada yeni yıl istekleri arasında her zamankinden daha fazla umut daha fazla mutluluk olacağı kesin. İkonik tasarımlarıyla ve mükemmel zanaatkârlığı yansıtan detaylarıyla geçmişten bugüne lüksün temsilcisi Romalı mücevher evi Bvlgari, yeni yılda dileklerinizden daha fazlasını sunuyor. Yaratıcı ruhunu her tasarımında aynı tutkuyla ortaya koyan mücevher evi, yeni yıl sezonunu sevginizi paylaşmak ve bir dileği gerçek kılmak için benzersiz bir fırsata çeviriyor.

Her Bvlgari hikâyesinin başladığı yer olan sihirli Roma, bu yeni yılda gökyüzündeki göz alıcı takımyıldızlarıyla markaya ilham veriyor. Bvlgari vitrinleri ışıltısı sonsuz yıldızlarla bezenirken, markanın en ikonik tasarımlarının arkasında gizli sınırsız yaratıcılık gücüne, derin semboloji bilgisine, kadim sırlara ve hayranlık uyandırıcı güzelliklere atıfta bulunuyor.

İKONİK SERPENTI

Hipnotize etme ve baştan çıkarma yeteneği ile tanınan yılandan ilham alan ikonik Serpenti koleksiyonu yeni yıl sezonunda da mücevher dünyasına yön vermeyi sürdürüyor. Çok yönlü ifadeleriyle göz alıcı yüzükler, bilezikler ve kolyeler, arzuyla parlayan değerli taşlarla yüceliyor. Büyüleyici çekiciliğiyle hüküm süren kadınlar için tasarlanan Serpenti, Bvlgari’nin eşsiz sanatının en yüksek ifadesi olarak yeni yılda da eşsiz kreasyonlarıyla ve sofistike tarzıyla ışıldamaya devam ediyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen