Per. Nis 18th, 2024

Çok ama çok uzun bir bekleyişin ardından artık geri sayımın son günlerindeyiz ve gelecek hafta Cyberpunk 2077 ile buluşacağız. Elbette oyun, çeşitli içerik yaratıcılarının ve basının eline geçmeye başladı; oyunun çıkış tarihinde incelenmelerin yayınlanabilmesi için zaten böyle bir şey gerekli biliyorsunuz. Ama basın dışında da oyunun eline geçmiş olabileceği bazı kişiler var ki geçenlerde zaten bunun bir örneğini görmüştük.

Oyunun resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajla CDPR, kimsenin 9 Aralık öğlen saatlerinden önce (muhtemelen inceleme ambargosu bu tarihte kalkacak) oyundan yayın yapmamasını, video paylaşmamasını veya benzer içerikler paylaşmamasını rica ediyor. Aksi halde saçma bir şekilde beklenmedik yerlerden spoiler yeme ihtimalimiz var sonuçta.

Elbette bu işler sadece rica minnetle yürümüyor, o yüzden Twitter mesajında bu tür paylaşımların indirileceği mesajı da verilmiş ama bunu da yine Cyberpunk 2077 ruhuna uygun biçimde yapmışlar:

“Paylaşım yapanların peşine MAX-TAC’ı salacağız (hani videoları indiren elemanlar var ya)” diyor CDPR. MAX-TAC, Cyberpunk 2077’de polisin bir alt kolu, diğer ismi ise Psycho Squads. Haklarında “bunlar doğaları gereği iyi adamlar değiller” denen tiplerden oluşan bir polis kuvveti olduğunu söyleyebiliriz.

“9 Aralık’tan sonraysa sanki yarınlar yokmuş gibi paylaşım yaparsanız seviniriz. Zaten 2020’deyiz, kim bilir, belki de yarınlar gerçekten yoktur” diye bitirmiş CDPR mesajını.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen