Sal. Nis 23rd, 2024

Çukur yeni sezonuyla Pazartesi ekranlara geri dönüyor. Çarpıcı gelişmelerin yaşandığı tanıtımda Arık Böke Erdenet’in Çukur’a geldiği anlar dikkat çekerken, Yamaç Koçovalı ile aksiyon dolu dövüş sahneleri gerilimi arttırıyor. İşte Çukur dizisinin yayınlanan son fragmanı ve diziye yeni katılan isimler

Yamaç ve Arık Böle Erdenet arasında yaşanacak mücadele şimdiden merak uyandırırken, Cengiz Erdenet’in dengeleri nasıl değiştireceği ise merak edilen diğer bir konu.

ÇUKUR YENİ SEZON FRAGMANI

Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu yeni sezonda Çukur’da!

Yeni sezonu şimdiden merakla beklenen ‘Çukur’un oyuncu kadrosu her geçen gün sürpriz bir isimle büyüyor. Bir yandan çekimlere devam eden ekip, bir yandan da uzun bir aradan sonra sette özlem gideriyor. Çukur’un geniş oyuncu kadrosuna son olarak bir süredir televizyon projelerinden uzak olan ünlü isim Suna Yıldızoğlu dahil oldu. Dizide Barış Arduç’un canlandırdığı Arık Böke Erdenet’in annesi Olga karakteriyle sevenlerinin karşısına çıkacak.

?

Usta isim Mustafa Avkıran yeni sezonda Çukur’da

Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak.

Dördüncü sezonu büyük merakla beklenen Çukur için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin çekimlerine günler kala oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Usta oyuncu Mustafa Avkıran, Çağatay ve Arık Böke Erdenet’in babası Cengiz Erdenet karakteriyle hikayeye dahil olacak. Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelen Erdenet ailesinde Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması bu sezonda Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen