Cum. Mar 29th, 2024

Epeydir Kojima haberi yapmıyordum, eksik kalmasın dedim, Game Informer’daki haberi görünce de hemen atladım olaya 🙂 Geçtiğimiz günlerde Kojima’nın Cyberpunk 2077’de bir cameosunun bulunduğu haberleri paylaşılmıştı. Zaten bu durum aslında beklenen bir şeydi; daha önce Cyberpunk ekibiyle bir araya gelmiş ve bazı fotoğraflar paylaşmışlardı. Ama bu cameo nasıl olacak, Kojima nerede bulunacak, bu bilgilere vakıf değildik.

Bazı medya organları incelemelerini paylaştıktan sonra oyuna dair alternatif konuları ele almaya başladı; kimisi oyunda karşılaşılabilecek yan karakterlerden, kimi oynanışa ilişkin bilgilerden gidiyor. Game Informer da Hideo Kojima’ı nerede bulabileceğimiz konusuna açıklık getirmiş.

Ana hikayenin ilk birkaç saatlik bölümünden sonra, kahramanımız V ve arkadaşı Jackie, Konpecki Plaza’ya gittiklerinde böyle bir fırsat doğuyor. Jackie, otel odanıza çıkarken siz biraz etrafa bakınmak istediğinizi söylerseniz, Kojima ile karşılaşacağınız yere gitme imkanı doğuyor. Lobinin arka tarafına doğru ilerleyip bar/restoran kısmına varabiliyor ve burada sol arka tarafa doğru ilerlerseniz Kojima’yı bir koltukta oturur ve etrafındakilere bir şeyler anlatır vaziyette bulabiliyorsunuz. Kojima’nın oyundaki ismi Oshima. Etrafındakilerle insanlara yaşatmak istediği duygular üzerine bir sohbet içerisinde. Sohbetin detaylarına spoiler olmaması adına girilmemiş, iyi de yapılmış bence. Bunu da artık bizzat tecrübe ederiz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen