Per. Nis 25th, 2024

Eğer PlayStation 5 veya Xbox Series konsol satın almayı başarabilen şanslı azınlıktansanız ve daha önceden PlayStation 4 veya Xbox One için FIFA 21’i satın aldıysanız, bugünden itibaren oyununuzu yeni nesil versiyonuna yükselterek oynamaya başlayabileceksiniz.

FIFA 21’in yeni nesil versiyonunun çıkış tarihi 4 Aralık, ama EA bu tarihi beklemeye gerek kalmadan bir gün öncesinden yükseltme seçeneklerini sürpriz biçimde aktif hale getirdi.

Oyununuzu yeni nesle yükseltmek için PS5 veya Xbox Series konsollarda FIFA 21’in eski versiyonunun olduğu hesaba giriş yapmanız yeterli, böylece oyun kütüphanenizde ücretsiz güncelleme için ikonu göreceksiniz. Bu güncellemeyi ‘satın aldığınızda’ oyunun yeni nesil versiyonunu indirip oynamaya başlayabiliyorsunuz. FIFA 21’in PS5 versiyonu yaklaşık olarak 50 GB indirmeye gerek duyuyor.

Ultimate Team ve Volta ilerlemeniz de eski nesilden yeni nesle aktarılacak.

EA, FIFA 21’in PC versiyonunda yeni nesil özelliklerin bulunmayacağını açıklayarak hayal kırıklığı yaratmıştı. Belki ilerleyen dönemde PC için de benzer bir güncellemeyle karşımıza çıkarlar.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen