Cum. Mar 29th, 2024

Emma Roberts, bir hamilelik fotoğraf serisi paylaştı ve doğumunun yaklaştığının sinyallerini verdi. Hafta sonu Instagram üzerinden, “düşünceler ve duygular,’ diyerek bir fotoğraf serisi paylaşan Roberts, hayranlarına hamilelik deneyiminin nasıl geçtiğini görsel olarak gösterdi.

Ağustos ayında sevgilisi Garrett Hedlund ile ilk bebeklerini beklediğini duyuran Emma Roberts, bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu söylese de hamileliğini sessiz ve gözlerden uzak geçirmeyi tercih etmişti. Bir fotoğrafta Faithfull the Brand’den çiçekli bir elbise giyen Roberts, hamilelik ışıltısı ile Instagram sayfamızı şenlendirdi.

Paylaşımları arasında doğacak oğlunun krem renkli kıyafetlerini paylaşan Emma Roberts, aynı zamanda bir kase yoğurt ve granola fotoğrafı ile hamilelik diyetinden ipuçları verdi. Fotoğrafların bir diğerinde ise Zelda Fitzgerald’ın 1932’de yazdığı ‘Show Me The Waltz’ adlı romanı paylaşan Roberts, hamilelik aktivitelerini de gözler önüne serdi.

Henüz Roberts’ın ne zaman doğum yapacağını bilmesek de, paylaşımlar doğumun yakın olduğunu gösteriyor! Ekim ayında annesini Instagram üzerinden engelleme kararını anlatan Roberts, annesi Kelly Cunningham’ın sır olarak sakladıkları hamileliği ağızından kaçırdığını söylemişti. “Hamileliğimi sessiz yaşamayı planlıyordum ama ne yazık ki annemin Instagram’ı var,” diyen Emma Roberts, esprili bir şekilde yaşadıkları talihsizliği anlatmıştı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen