Per. Nis 25th, 2024

ABD’de korona virüsü salgınıyla mücadelede en yetkili isim olan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, yaklaşan Noel öncesinde devam kısıtlamalar nedeniyle ‘Noel Baba’dan hediye alamayacakları’ için endişelenen çocukları rahatlatacak bir ‘açıklama’ yaptı. Fauci, altı yaşındaki bir çocuktan gelen “Noel Baba korona virüsü salgınında hediye getirebilecek mi?” sorusuna “Kuzey Kutbu’na gidip ona aşı yaptım” yanıtını verdi.

CNN televizyonu ile Susam Sokağı programının özel bir etkinliğine katılan Fauci, altı yaşındaki Pax’ın “Noel Baba korona virüsünde beni yine de ziyaret edebilecek mi? Ya kimsenin evine gidemezse?” sorusuyla karşılaştı. Fauci şu yanıtı verdi: “Şunu söylemeliyim ki, sizin için o işi hallettim çünkü hepinizin üzüleceğinizden endişeleniyordum. Dolayısıyla kısa süre önce Kuzey Kutbu’na gittim. Oraya gittim ve Noel Baba’ya bizzat aşı yaptım. Bağışıklık seviyesini ölçtüm, sorun yok. Bacadan inebilir. Hediyeleri bırakıp gidebilir ve endişelenecek hiçbir şey yok.”

1984’ten bu yana altı başlana hizmet eden ve yeni başkan Joe Biden’ın baş sağlık danışmanı olması teklifini kabul eden Fauci’nin bu yanıtı stüdyoda gülümsemeyle karşılandı. Sosyal medyada da birçok ebeveyn, çocukların endişelerini gidermeye çalıştığı için Fauci’ye teşekkür etti. (DIŞ HABERLER)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen