Cum. Nis 19th, 2024

Hani karşılaştığınız bazı insanlar çok iyi görünürler fakat nasıl bu kadar iyi göründüklerini bir türlü çözemezsiniz… Markası bağıran kıyafetler giymezler, aşırı makyaj yapmamışlardır, saçları her an, yeni kuaförden çıkmış gibi değildir ama harika ve sanki dünyanın en stil sahibi insanı etkisi yaratırlar. Size sırlarını açıklayayım: Günlük hayatta kullandığınız basic’leri, aklınıza hiç gelmeyecek şekilde ve olabilecek en iyi versiyonlarında kullanmayı akıl ederler. Mesela omuzlara bağlanan hırkalar.

90’larda anne babanızın gençlik fotoğraflarının dörtte üçünde olan, gözleri kanatan styling detayını hatırlayın. Dönemin demode trendi bugün teknik olarak aynı şekilde karşımızda. Evet hırkalar omuzlarda. Fakat bağlama şekillerinden ve kombinlendikleri diğer kıyafetlerden ötürü şahane görünüyorlar. Hani asla giymem dediğiniz bir parçayı farklı şekilde kullanabileceğinizi gördükten sonra gardırobunuza eklersiniz ya, o misal. Sıkıcı hırkaları upgrade etmek gibi bir şey. Ebeveynlerimizden Bella Hadid’e, Eva Chen’e uzanan bir stil detayı. Fotoğrafınızı Instagram’da paylaşırken #scrumper ve #jurfing hashtag’lerini eklemeyi unutmayın.

DİKKAT HASHTAG VAR!

Trend topic olur mu dersiniz? O kadar da değil ama bu kış hırkalı hallerinizi Instagram’da paylaşırken “scarf” ve “jumper” karışımı #scrumper ve #jurfing hashtag’lerini eklemeyi ihmal etmeyin. Hırkanın başka ne zaman böyle bir yıldızlaşma fırsatı olacak!

Yazı: Serli Gazer Boyacı

ELLE Kasım sayısından alınmıştır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen