Per. Mar 28th, 2024

Pippa Middleton’un ailesi büyüyor! İngiliz sosyetesinin vazgeçilmez ismi ve Cambridge Düşesi Kate Middleton’un kız kardeşi Pippa Middleton, ikinci çocuğuna hamile. Eşli James Matthews ile Arthur adında iki yaşında bir oğlu olan Pippa Middleton, Page Siz’in haberine göre zor geçen bir senenin ardından bu haber için çok heyecanlı. Tüm ailenin çok mutlu olduğu söylenirken, Pippa ve James, bu belirsiz yıldan sonra bebek haberinin hayatlarına bir ışık gibi doğduğunu düşünüyorlar.

Geçtiğimiz hafta Mary Hare okulundaki partnerliği için online bir etkinliğe katılan Pippa Middleton, canlı renkli Noel kazağı ile dikkat çekmişti. Etkinlik için sade ama kutlama moduna uygun bir stil tercih eden Middleton, konferansa ışıklı ve süslü çam ağacının önünde katılmıştı.

Kış tatili sezonu boyunca oldukça nadir kamera karşısına geçen Pippa Middleton, devam eden pandemi ile büyük davetlere ve aile kutlamalarına ara verdi. Sosyal mesafe kurallarına uymak adına kraliyet Noel etkinlikleri iptal olurken, Kraliçe II. Elizabeth’in de Sandringham’daki Noel geleneklerine bu sene için ara verildi. Geçtiğimiz haftalarda Buckingham Sarayı, “Tüm uygun tavsiyeleri değerlendiren Kraliçe ve Edinburgh Dükü, bu yıl Noel’i Windsor’da sessizce geçireceklerine karar verdiler” diye bir açıklama yaparak resmi olarak 2020 kış sezonu kutlamalarının iptal olduğunu belirtti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen