Sal. Nis 23rd, 2024

PUBG’nin 9. sezonunun sonlanmasına artık kısa bir süre kaldı. 9. Sezon Dereceli modu sunucuların 16 Aralık’ta bakıma girmesiyle birlikte sona ermiş olacak. Ekim ayında başlayan 9. sezon oyuna çeşitli yenilikler getirmişti ve bunların başında da PUBG’nin ilk dinamik haritası Paramo yer alıyordu.

PUBG’nin diğer haritalarından bir hayli farklı olan haritanın en önemli özelliği haritadaki hava şartlarının oyundan oyuna değişiyor oluşuydı ve bunun da sebebi Paramo’nun göbeğinde konumlanan aktif volkandı. Maksimum 64 oyuncu bulunduran ve Squad modu ile girilebilen haritada Kırmızı Bölge’ler de yoktu.

İşte bu harita 9. sezonun bitişiyle birlikte tarihe karışacak. “9. Sezon sona eriyor, Paramo haritası da. Paramo’nun keyfini çıkarmanız için sadece birkaç gün kaldı” demiş PUBG Twitter hesabı.

Bu haritanın oyundan kaldırılmasıyla birlikte gelecek sezonlarda da ‘sezonsal haritalar’ olabileceği ihtimali güçlenmiş oldu. Stüdyo belki de yine benzer biçimde dinamik haritalarla yeni sezonlara da farklı bir heyecan getirmeyi tercih edebilir.

Siz de eğer ‘nasılsa oyunda’ diyerek Paramo haritasını çok fazla oynamadıysanız, kalan günleri değerlendirmek isteyebilirsiniz 🙂

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen