Sal. Nis 23rd, 2024

Normalde geçtiğimiz aylarda moda haftaları ile birlikte tamamlanması beklenilen İlkbahar Yaz 2021 koleksiyon gösterimlerinde, pandemi sebebiyle değişiklikler ve gecikmeler oluyor. Paris Moda Haftası’nda gözlerimiz Saint Laurent’i ararken, Fransız marka, yeni koleksiyonunu ileri bir tarihte gösterme kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Saint Laurent, kadın giyim Yaz 2021 koleksiyonunu 15 Aralık’ta tüm online ve sosyal medya hesapları üzerinden bir video ile sunacağını belirtti.

Yeni koleksiyon hakkında fazla detay vermeyen Saint Laurent, sadece renkli ışıkların kaktüslerin üzerinde gezdiği 15 saniyelik bir teaser video paylaştı. Pandeminin uluslararası defile gösterimlerini etkilemesinin ardından 2020 koleksiyonları için Paris Moda Haftası’ndan ayrılan ilk büyük Fransız markalar arasında olan Saint Laurent, geçtiğimiz senelerde Eyfel Kulesi önündeki şovları ile büyük beğeni toplamıştı.

Fiziksel defile gösterimleri yerine dijital sunumlara yönelen Saint Laurent, Eylül’de İlkbahar Yaz 2021 erkek giyim koleksiyonu için modellerin teraslardan zıpladığı hareketli bir video yayınlamıştı. Anthony Vaccarello’nun Kaliforniya’dan ilham aldığı dokunuşları içeren defile videosu, palmiye ağaçlarının ve pastel renklerin olduğu bir teaser videosu ile duyurulmuştu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen