Per. Nis 25th, 2024

Sea of Thieves, 4. yılına doğru yol alırken bazı ciddi değişiklikleri de beraberinde getiriyor. Rare tarafından yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki yıldan itibaren artık sezon içerikleri formülüne geçiş yapılacak.

Sea of Thieves Twitter hesabındaki paylaşımda oyunun güncelleme takviminin değiştirildiği, yeni hedefler ve ödüllerin yer aldığı sezonların hayata geçirileceği de ifade edilmiş.

Sezon içerikleri, oyunun hali hazırda devam eden aylık güncellemelerinin yerini alacak. Aslında sezon içerikleri konusu geçtiğimiz aylarda Rare tarafından ufaktan çıtlatılmış, 2021 yılı için önemli planları olduğu bilgisi verilmişti. Artık bu nokta netleşmiş oldu. Ocak ayında Merchant Alliance Voyage içeriğiyle birlikte yeni sisteme geçiş yapılacak. Rare, 3 ayda bir büyük içerik güncellemelerinin geleceğini söylüyor.

Bu arada Sea of Thieves’in oyuncu sayıları ile ilgili olarak da bazı bilgiler paylaşıldı. Buna göre, oyun 11 milyon oyuncu sayısına ulaşmış ve bu oyuncuların Xbox ile PC arasındaki dağılımı da yaklaşık olarak %50’ye %50 şeklindeymiş. Sea of Thieves’in Steam’e gelişinin ardından 1 ay içerisinde 1 milyon yeni oyuncuya eriştiği de ifade ediliyor.

Bu bilgilerden hareketle, Sea of Thieves’in yıl aldıkça daha derli toplu, daha beğenilen bir oyun haline geldiği, oyuncuların daha yoğun ilgisini çektiğini söylemek mümkün. Önümüzdeki yıl (veya yıllarda) bu ilgi ne ölçüde devam edecek, hep birlikte göreceğiz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen