Per. Mar 28th, 2024

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin yayın günü değişmişti. Yaz sezonunda başladığı ekran macerasını sürdüren Sen Çal Kapımı ilk olarak çarşamba günleri yayınlanıyordu. 19. bölüm itibariyle yayın günü değişen Sen Çal Kapımı  artık cumartesi günleri izleyici karşısına çıkacak.

Sen Çal Kapımı son bölümde neler oldu?

Eda ve Serkan’ın son tartışmaları, Eda’nın Serkan’a artık başka insanlarla görüşeceğini söylemesiyle bitti. Serkan, Eda’nın onu bu kadar çabuk unutabilmesi konusunda kırgın, bir taraftan babasının sahiplenmediği hatanın bedelini ödemeye mahkum hissediyor kendini. Eda’nın sonsuza dek ellerinden kayıp gideceğini düşünüyor. Eda’ya gizemli bir adamdan gelen çiçek işin tuzu biberi oluyor.

Seneler önceki kazayı, Eda’nın anne ve babasının ölümünün arkasında yatan ismi konuşmak, ona anlatmak üzere Eda’nın peşine düşüyor.

Serkan’ın Eda’ya anlatmak istedikleri yeterince zor, onları nasıl öğrendiği de önemli. Serkan baş başa kalabilecekleri, uzun uzun konuşabilecekleri bir ortam yaratmak istiyor, kimsenin onları rahatsız etmeyeceği. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahı, Serkan’ın evine Selin’in gelişiyle Eda’yı kötü bir sürpriz bekliyor. Gerçeği öğrenen Eda ne karar verecek? Aşk her şeyin üstesinden gelecek mi?

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen