Cum. Mar 29th, 2024

Senarist Alper Alpözgen, arkadaşının evinde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, senarist ve yapımcı olduğu öğrenilen Alper Alpözgen dün gece bir arkadaşının evinde kaldı ve ilerleyen saatlerde arkadaşına, kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek başka bir odaya geçti.

AA’nın aktardığına göre, öğle saatlerinde Alper Alpözgen’i uyandırmak için odaya giren arkadaşı, Alpözgen’i hareketsiz halde buldu. Bunun üzerine Alpözgen’in arkadaşı durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Alpözgen’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Alpözgen’in ölümünün şüpheli bulunması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Savcının incelemesinin ardından Alpözgen’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Alper Alpözgen’in kendisine ait bir kitabının olduğu, çeşitli projelerde senaristlik ve metin yazarlığı yaptığı; Alpözgen’in, Acun Ilıcalı’nın yakın zamanda yayına başlayacak olan dijital platformundaki “Vahşi Şeyler” isimli dizinin de senaristliğini yapacağı öğrenildi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen