Cts. Nis 20th, 2024

YENİ GELİŞME

Fenerbahçeli taraftarların hayallerini süsleyen Mesut Özil konusunda yeni gelişmeler var.

KADRO DIŞI KALDI

Yıldız futbolcu, sezon başında menacer Mikel Arteta tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Bu karar büyük tepki çekse de İspanyol çalıştırıcı, kararından geri adım atmaya niyetli değil.

HAREKETE GEÇTİ

Arsenal Yönetimi, bu konunun daha fazla sıkıntı yaratmaması adına ara transfer döneminde dünyaca ünlü yıldızla yolları ayırmak için harekete geçti.

İNGİLİZLER DUYURDU

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kırmızı-Beyazlılar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mesut Özil’i bu süreçte kiralık göndermek istiyor.

MAAŞ FAZLA GELİYOR

Ancak 32 yaşındaki futbolcunun haftalık 350 bin Pound’luk (3.4 milyon TL) maaşının, Mesut’la ilgilenen kulüplere fazla geleceğinin farkındalar.

KARŞILAMAYA HAZIR

Çıkan haberlere göre Arsenal bunu bildiği için başarılı futbolcuyu kadrosuna katmayı düşünen takımlara, maaşının büyük bir bölümünü karşılamaya hazır olduğu mesajını gönderdi.

JUVE VE FENER…

İngiliz medyasına göre Mesut Özil’in bundan sonraki adresi için iki büyük ihtimal var: Juventus ve Fenerbahçe…

RONALDO FAKTÖRÜ

Türk asıllı Alman futbolcunun, Cristiano Ronaldo faktörü nedeniyle önceliğinin İtalyan devi olduğu öne sürüldü.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Ancak Juventus’un, Arsenal’ın çağrısına nasıl bir yanıt vereceği belirsiz. Fenerbahçe ise Mesut’un bir gün formasını giymek istediğini açıkça ifade ettiği kulüp konumunda.

HAREKETE GEÇİYOR

Sarı-Lacivertliler, Arsenal’ın yıldız futbolcunun maaşını karşılayacağı miktara göre bu transfer için harekete geçebilir.

ÇOK İSTİYOR

Mesut Özil, futbol hayatını noktalamadan önce Real Madrid’den takım arkadaşı olan Cristiano Ronaldo ile bir kez daha birlikte oynamayı çok istiyor.

AÇIKLAMIŞTI

Yıldız futbolcu, 2018’de yaptığı bir açıklamada, “Onunla oynamaktan büyük keyif alıyordum. Saha içinde çok daha iyi bir futbolcu olmamı sağlıyordu.

Ben de ona birçok asist yaptım. Ona maç içinde sadece 2 pas versem bile 90 dakikayı 2 asistle tamamlamama yetiyordu!” ifadelerini kullanmıştı.

250 TL’ye varan hoş geldin bonusu Misli.com’da

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen