Per. Mar 28th, 2024

Meghan Markle ve Prens Harry, Netflix ile anlaşma yaptıktan 3 ay sonra yeni bir proje ile karşımızdalar. Şimdi de Spotify ile bir anlaşma imzalayan Sussex Çifti bir podcast yayını hazırlıyor. Archewell Audio prodüksiyon şirketleri aracılığıyla Spotify ile uzun süreli bir anlaşma yapan Markle ve Prens Harry, basın açıklamalarına göre, “Paylaşılan deneyimler, hikayeler ve değerler ile bir topluluk oluşturmayı hedefliyorlar.”

Spotify ile birlikte resmi olarak yaptıkları duyuruda, “Podcast konusunda en sevdiğimiz şey, bize durup dinlememiz gerektiğini hatırlatması, dikkatimizi dağıtmadan birbirimiz ile iletişim kurabilmemiz” diyen Sussex Çifti, “2020’nin zorluklarıyla bunu yapmak için hiç bu kadar önemli bir zaman olmamıştı. Çünkü birbirimizi duyduğumuzda ve birbirimizin hikayelerini duyduğumuzda, hepimizin ne kadar bağlantılı olduğunu hatırlıyoruz” diye eklediler. Podcast serisi 2021’de yayınlanacak olsa da, Markle ve Prens Harry, kış tatiline özel olarak sene bitmeden bir bölüm paylaşacaklar.

Archewell Audio (Spotify)

Bir yaşındaki oğulları Archie’ye ithafen isimlendirilen Archewell Audio şirketi, Noel kutlamasına özel olarak Spotify’ın Gimlet stüdyosu ile bir araya gelecek. “Yeni yıl kutlamalarına ilham veren konuklardan umut ve şefkat hikayeleri yer alacak” diyen Spotify, Markle ve Prens Harry’nin ilk podcast yayını olacak olan bu özel bölümde konukların kim olacağını veya yayın tarihini henüz duyurmadı.

“Sussex Dükü ve Düşesi Kaliforniya’da yaşıyor olabilir ancak onların sesi dünya vatandaşları olarak statülerine dayanıyor” diyen Spotify Baş İçerik ve Reklamcılık İş Sorumlusu Dawn Ostroff, “Spotify’daki olağanüstü podcast kapasitesini benimsemeleri ve aynı zamanda yeterince temsil edilmeyen sesleri yükseltmeye çalışmaları, sesli hikaye anlatma potansiyeline yönelik takdirlerinin bir kanıtını temsil ediyor. Sussex Dükü ve Düşesi ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz ve dinleyicilerin doğrudan onların ve diğer içerik oluşturucularının küresel platformumuz üzerinden ilham almaları için sabırsızlanıyoruz” diye ekledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen