Cum. Nis 19th, 2024

Tommy Hilfiger, geleneksel Amerikan zanaatkarlığını entegre ederek markanın mirasını kutladığı Tommy Hilfiger Fall Essentials kadın ver erkek giyim koleksiyonu ile dikkat çekiyor.

Tommy Hilfiger Fall Essentials

Orta batı eyaletleri Colorado ile Montana arasında bir yolculuğa çıkan koleksiyon, şık dikimli kırsal bir estetiği Doğu Kıyısının kolejli tarzlarıyla bir araya getiriyor. Amerikan geleneğinden ödünç alınan zanaatkarlıkla uygulanan kalın dikişler, saç örgüsü stilleri, büzgüler ve dantel detayları koleksiyon genelinde dikkat çekerken markanın 35. Yıldönümüne uygun bir kutlama da oluyor.

Tommy Hilfiger Fall Essentials

Amerikan kırlarında ve çayırlarında yol alan koleksiyonda el çizimi çiçek desenleri elbiselerde ve feminen şifonlu stillerde dikkat çekiyor. Erkekler, Sorona® yalıtımlı, halat boyama kaban veya arşivden ikon armalı sweatshirt gibi klasiklerle açık havanın keyfini çıkarabiliyor. Koleksiyon genelinde görülen minimal marka detayları mevsimsel grafik desenlere daha rafine bir yaklaşım getiriyor. Sezonun sonuna doğru kolejli yorumlarla güncellenmiş stiller, tüvit, yün ve çizgili kumaşlarla sunuluyor. Sonbahar mevsimi biterken renk paleti de koyulaşıyor ve karartılmış indigo, zeytin yeşili, grinin tonları ve kış beyazları öne çıkıyor.

Tommy Hilfiger Fall Essentials

Markanın dostları ve takipçileri, #TommyHilfiger etiketini ve @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.

Tommy Hilfiger Fall Essentials

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen