Cum. Mar 29th, 2024

Sinema tarihi açısından oldukça kritik bir dönem yaşıyoruz sevgili Oyungezerler. WarnerMedia‘nın geçtiğimiz günlerde “2021 yılında vizyona girecek tüm filmler HBO Max’ten de yayınlanacak!” açıklaması büyük bir gündem oluşturdu. Bu durum aynı zamanda HBO Max‘in de epey hızlı bir şekilde yükselmesine neden olacak gibi gözüküyor. Bunun farkında olan WB, tüm içeriklerin bir platformda olması yerine üç farklı internet servisiyle kitlesini geliştirmenin peşinde. Bunlardan özellikle ilki tüm kullanıcılar için oldukça sevindirici gözüküyor.

The Information’ın haberine göre WarnerMedia çatsı altından çıkacak ilk yeni yayın servisi tamamen ücretsiz olacak. Burada Warner bünyesindeki kablolu kanalları bedava izlemenin yanı sıra Warner Bros. film kütüphanesine de erişebileceğiz. TBS ve TNT gibi kanallara tek tıkla ücretsiz bir şekilde erişmek oldukça iyi gözüküyor. İkinci servis ise tıpkı HBO Max gibi üyeliğe dayalı bir servis olacak. Buradan CNN içeriklerine erişebilecek olan kullanıcılar CNN News gibi haber kanallarına ise erişemeyecek. Bu ikinci servisin amacı daha farklı bir CNN ortamı yaratmak.

  • Warner Bros. Tüm 2021 Filmlerini HBO Max’e Getireceğini Açıkladı
  • The Last Of Us Dizisi HBO’dan Onay Aldı

Zaten bildiğimiz HBO Max ise hem özgün dizileri hem de bu yeni film bombasıyla işleri bambaşka bir boyuta getirmiş durumda. Yeni çağda yayın servislerinin epey yükseleceğinin farkına varan Warner, bana göre oldukça yerinde bir hamleyle geleneksel medyayı yavaş yavaş internete adapte etmeye çalışıyor. Tabii ilk başta sinema sahiplerini epey sinirlendiren WB bu noktadan sonra televizyon kanalı sahiplerinin de tepkisini çekebilir. Ancak ne olursa olsun içinde bulunduğumuz çağa en hızlı adapte olan şirketler geleceğe daha parlak bir şekilde bakacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen