Sal. Nis 23rd, 2024

George Clooney’nin son film deneyiminde biraz talihsizlik olmuş! E! News’un haberine göre yeni Netflix filmi ‘The Midnight Sky’ çekimlerinden sadece birkaç gün önce hastaneye kaldırılan Clooney, rolü için aşırı kilo kaybından sonra komplikasyonlar yaşamış. Pankreatit teşhisi konan Clooney, mide ağrılarının ağırlaşmasının ardından hastanede tedavi görmüş. Tedavisinin ardından tamamen iyileşen Clooney, Mirror dergisine, “Sanırım hızla kilo vermek için çok uğraşıyordum ve muhtemelen kendime bakmıyordum” diyerek geçirdiği deneyimi doğruladı.

Filmde başrol oynamanın yanı sıra aynı zamanda yönetmenlik koltuğunda da oturan Clooney, çekimler için İzlanda’ya gitmişti. Dünya genelini saran bir felaket ortamına dönüş yapan astronot ekibi ile iletişim kurmaya çalışan bir bilim adamını canlandıran Clooney, “İyileşmem birkaç hafta aldı ve yönetmen olarak bu kolay değil çünkü çok enerjiye ihtiyacınız oluyor” diyerek geçirdiği zorlu çekim sürecini anlattı.

“Finlandiya’daki buzullardaydık ve bu da çalışmalarımızı daha da zorlaştırıyordu. Ama bu zorluk kesinlikle karakterime bir şeyler kattı” diye ekleyen Clooney, geçtiğimiz ay Entertainment Tonight’a bir rol için kilo vermenin zorluklarını anlatmıştı. “Bunun için yaklaşık 11 kilo verdim bu yüzden çok güçsüzleştim. Fitness eğitmenine ihtiyacım yoktu. O noktada kilo kaybına devam etmeye çalışıyordum, bu da yemek yememek. Kendinizi değiştirmek yaşlandıkça çok daha zor hale geliyor. Bu yüzden biraz zorlandım. Kilo almak çok kolay ama vermek çok daha zor” diyen Clooney, son yıllarda rolleri için fiziksel değişimlerin daha zor hale geldiğini vurguladı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen