Per. Mar 28th, 2024

beIN CONNECT’te yayınlandığı ilk haftadan itibaren  izleyicilerin beğenisini kazanan ve yeni bölümleri merakla beklenen Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show, 2020 yılının son gününde ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ı ağırlıyor.

  

İçerik yelpazesini orijinal yapımlarla genişletmeye devam eden dijital içerik platformu beIN CONNECT’in beğenilen yapımlarından biri olan Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un bu haftaki konuğu; Türk pop müziğinin son dönemde yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Zeynep Bastık.

Uzun yıllardır müzik piyasasında önemli işlere imza atan ve son dönemin tartışmasız en başarılı şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık, konuk olarak katıldığı ilk talk show programı olan Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’da keyifli sohbeti ve beğenilen şarkılarıyla 2020 yılının son saatlerinde izleyicilerle buluşuyor.

Kariyerinin başlangıcından ilk albümüne, dijital medyada yakaladığı başarılardan gelecek planlarına kadar kendisiyle ilgili merak edilen birçok soruyu cevaplayan Bastık’ın en sevilen parçalarını da seslendirdiği bu keyifli program, 31 Aralık gecesi saat 22:50’den itibaren sadece beIN CONNECT ve beIN SERIES COMEDYde. 2021 yılına girmeye dakikalar kala Emir Ersoy ve Orkestrası geri sayım ve eğlenceli performanslarıyla heyecanı doruğa taşırken yeni yılın ilk dakikalarında Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bi’ Talk Show’un en beğenilen bölümlerinden oluşan seçmeler yeni yıla keyifle girmek isteyenler için ekranlara geliyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen